2

Risto Kubura teško bolestan i bez novca za lečenje

Dugogodišnji sportski novinar ima rak koštane srži, gotovo nepokretan leži u bolnici, a njegova porodica je finansijski iscrpljena

Risto Kubura

Dugogodišnji sportski novinar RTS­-a Risto Kubura oboleo je od raka koštane srži, gotovo nepokretan leži u bolnici, a njegova porodica je na ivici materijalnih mogućnosti za plaćanje lečenja i kupovinu lekova.

Njegovi prijatelji su u tišini pokrenuli akciju među Kuburinim kolegama da se prikupi novac koji bi mu bar malo olakšao muke, a drugarica njegove kćerke Ljubice zauzela se na Fejsbuku.

Ristina golgota traje od kada su ga otpustili sa RTS-a kao tehnološki višak. Porodica je iscrpljena i bez finansijskih sredstava za njegovo lečenje. Nadam se da među nama ima dobrih ljudi koji su spremni da pomognu Risti da kao čovek dostojan čoveka dobije osnovne stvari za svoju negu”, piše u njenom apelu na toj društvenoj mreži.

Kuburina kćerka je potvrdila da je poznati televizijski novinar u teškom stanju.

– On jeste ozbiljno bolestan, ali se bori. Svestan je i komunicira. Lekari su nam rekli da je izlečenje moguće, tako da ne želim ni da razmišljam da će umreti – rekla je Ljubica, dodajući da njen otac ne želi da se objavljuje broj žiro-računa, koji je otvoren u Hipo banci, da se od toga ne diže velika buka.

(Izvor: Press)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Rak koštane srži, Risto Kubura, RTS
Popularni komentari
  • R
    Rade Marinkovic

    Rile ako procitas ovo posalji mi tvoj broj telefona. Rade i Zarko.

  • Z
    Zoran Manojlovic

    Riki ili neko od njegove porodice posalji mi broj trlrfona. Zoran Manojlovic

foto dana

video dana