Pireus banka nagradila najbolje učenike Matematičke gimnazije!

- Saradnjom Pireus banke i Matematičke gimnazije želimo da podstaknemo učenike na postizanje izvanrednih rezultata i dostignuća tokom čitavog obrazovanja i karijere - rekao je predsednik Izvršnog odbora Pireus banke Neoklis Neokleus

  • 1

Šestoro najboljih učenika Matematičke gimnazije u Beogradu dobili su vredne novčane nagrade Pireus banke AD Beograd u ukupnom iznosu od 3.000 evra. Dobitnici nagradnog iznosa od po 500 evra su: Marko Šušnjar, Luka Vukelić, Bogdana Jelić, Marijana Vujadinović, Nikola Sadovek i Nikola Aleksić.

Novčani fond za nagrađivanje najuspešnijih učenika obezbedila je Pireus banka, kao deo tradicije donatorstva Matematičkoj gimnaziji. Na ceremoniji u svečanoj sali gimnazije, predsednik Izvršnog odbora Pireus banke Neoklis Neokleus je dodelio nagradne čekove najuspešnijim učenicima i poručio im da ta sredstva iskoriste da razviju svoj puni potencijal i nastave da ostvaruju najbolje rezultate.

- Saradnjom Pireus banke i Matematičke gimnazije želimo da podstaknemo učenike na postizanje izvanrednih rezultata i dostignuća tokom čitavog obrazovanja i karijere. Banka želi da pomogne zajednici u kojoj posluje i najboljim učenicima da pruži dodatni podstrek - rekao je Neokleus.

Redosled kandidata bio je određen prema kriterijumima opšteg uspeha i vladanja tokom školske godine, ostvarenim rezultatima na domaćim i međunarodnim takmičenjima, kao i socijalno-ekonomskog statusa. Direktor Matematičke gimnazije Srđan Ognjanović ukazao je da je ulaganje u obrazovanje najvrednija investicija.

- U ime naših dobitnika, želim da se zahvalim Pireus banci. Ulaganje u obrazovanje je najvrednija investicija i stoga smatram da je Pireus banka učinila mnogo ne samo za Matematičku gimnaziju, već i za bolju budućnost cele zajednice - izjavio je Ognjanović.

Pireus banka je podršku Matematičkoj gimnaziji iskazala i prilikom održavanja međunarodnog Matematičkog kupa čiji je bila pokrovitelj već drugu godinu zaredom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA