Monstrum koji je silovao i ubio devojčicu progutao tri žileta u zatvoru!

Paravinja je progutao metalne žilete sa ukupno tri plastična brijača koje je kupio u kantini. Radi se o malim sečivima koja nisu pričinila veliku štetu njegovom sistemu za varenje

  • 6

Dragan Paravinja (45), kome se na Županijskom sudu u Šibeniku ponavlja suđenje za pokušaj silovanja i teško ubistvo maloletne Antonije Bilić iz juna 2011. godine, ponovo je u bolnici.

Paravinja već duže vrieme odbija zatvorsku hranu i hrani se samo keksom i konzervama tunjevine iz zatvorske kantine, a sad je progutao - žilete. U utorak se žalio se na bolove u želucu.

Odveden je u bolnicu, gde iz prvog pokušaja nisu ustanovili o čemu se radi. Uveče su ga doveli ponovno i utvrđeno je da u sebi ima žilete.

- Obaveštavamo vas da smo iz zatvora u Šibeniku primili jednu osobu koja je posmatrana u našoj bolnici i potom upućena u drugu ustanovu. Sve ostale informacije o lečenju i stanju pacijenta nismo u mogućnosti da saopštimo - napisali su u Opštoj bolnici u Šibeniku na pitanje novinara 24sata.hr.

Paravinja je progutao metalne žilete sa ukupno tri plastična brijača koje je kupio u kantini. Radi se o malim sečivima, tako da ona sama nisu izazvala štetu na njegovom sistemu za varenje, ali mu je zbog neuhranjenosti ukupno zdravstveno stanje jako loše.

Paravinja se na ročištu 16. oktobra žalio i na slabost. Rekao je da se zbog iznemoglosti jedva popeo u sudnicu, zbog toga je prekinuto ročište, a sudija je naredila sudsko medicinsko veštačenje.

Paravinja je iz predostrožnosti smešten u bolnicu za osobe lišene slobode u Zagrebu.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA