Pokrenuta peticija protiv vraćanja konja čoveku koji ga je tukao u centru Jagodine!

Nakon što je fotografija na kojoj čovek bije svog konja u centru Jagodine šokirala srpsku javnost, pokrenuta je peticijia protiv vraćanja konja nesavesnom vlasniku

  • 30

Na sajtu peticije24.com objavljena je peticija protiv vraćanja konja vlasniku S.M., koji je u centru Jagodine pretukao izgladnelu životinju na očigled sugrađana. Muškarac je toliko jako udarao životinju da je konju slomljena noga.  Vlasnik S.M. je svog konja počeo da tuče jer se, prema rečima očevidaca, životinja saplela i pala i nije mogla da ustane.

Ono što je šokiralo Srbiju jeste činjenica da je konj nakon veterinarskog pregleda vraćen vlasniku. Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je podnela krivičnu prijavu protiv S.M. iz Duboke kod Jagodine "zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubijanje i zlostvaljanje životinje".

- Njemu se na teret stavlja da je 17. decembra, u prepodnevnim satima, u centru Jagodine, tukao svog konja i naneo mu vidljive povrede - stoji u saopštenju.

HOROR U JAGODINI: Motkom ubio konja od batina nasred ulice! (FOTO)

Peticija za sada ima preko 6.800 potpisa, a na sajtu peticije24.com navodi se da su brojni građani samo nemo posmatrali šta se dešava, a da je u pomoć pritekao samo jedan mladić.

Ukoliko želite da potpišete peticiju protiv vraćanja konja čoveku koji ga je tukao u centru Jagodine, to možete da učinite OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    18. decembar 2014 | 17:56

    Ne vratiti mu konja

  • § … §

    18. decembar 2014 | 18:52

    Ne vraćajte mu konjica, jadan je i namucen, dajte ga nekome ko ce brinuti o njemu i pomoci mu da se oporavi.

  • Posiden

    18. decembar 2014 | 18:20

    Pa vidite da ni glavu nemoze da drzi nego naslonio na asvalt mozete misliti koliko je prebijen i mucen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA