Roditelji napadača na Rašu Popova osuđeni na po četiri godine!

Sud je nakon glavnog pretresa doneo presudu kojom je optužene Đuru Niku i Katu Nikolić proglasio krivim zbog izvršenja krivičnog dela zapuštanja i zlostavljanja maloletnog lica

  • 5

Drugi osnovni sud u Beogradu osudio je danas na po četiri godine zatvora roditelje dečaka, koji su bili osumnjičeni za više razbojništava, uključujući i napad na pesnika Rašu Popova.

Sud je nakon glavnog pretresa doneo presudu kojom je optužene Đuru Niku i Katu Nikolić proglasio krivim zbog izvršenja krivičnog dela zapuštanja i zlostavljanja maloletnog lica, saopšteno je danas iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

POTRESNA ISPOVEST RAŠE POPOVA: Obesne ratničke igre su uzele maha (VIDEO)

Kako su ranije objavili mediji, Nika i Nikolićeva imaju sedmoro dece, od kojih dvojica najstarijih izdržavaju kaznu u Kruševcu zbog pljačke, dok je za dvojicom mlađih podneseno oko 300 krivičnih prijava za pljačku i razbojništva.

Rođaci i komšije iz nehigijenskog naselja na Banjici naveli su da je Nika bio nasilan prema deci i terao ih da mu donose novac.

Roditelji napadača na Rašu Popova: Nisu krali, hteli da pomognu!

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hanilica

    19. decembar 2014 | 11:40

    Napokon nesto pametno u ovoj drzavi.

  • Joca

    19. decembar 2014 | 11:46

    Ne postoji takva ustanova koja bi mogla vise tu decu vaspitati.siledjisko ponasanje je im ostalo u krvi taki ce bit ceo zivot.

  • Joca

    19. decembar 2014 | 11:41

    Deca se uce dok su pelenama,izgleda da roditelji nisu imali vremena za vaspitanje dece?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA