UDES U TAKOVSKOJ ULICI: Vozač BMW- a povredio petoro ljudi, izašao iz kola i pobegao sa lica mesta!

- Policajac je pojurio za vozačem, ali je posle nekoliko metara odustao i vratio se do BMW-a, gde se na suvozačevom mestu nalazila jedna žena - kažu očevici

  • 6

U sudaru BMW-a i "fiat punta" danas oko 17.15 sati u Takovskoj povređeno je petoro ljudi, a među povređenima je i dvoje dece.

BMW se sudario sa "fiat puntom", posle čega je vozač BMW-a istrčao iz automobila i pobegao niz Kneza Miloša, ka "Londonu", jer je policajac hteo da ga legitimiše, nezvanično saznaje Blic.

- Policajac je pojurio za vozačem, ali je posle nekoliko metara odustao i vratio se do BMW-a, gde se na suvozačevom mestu nalazila jedna žena - pričaju očevici. Sumnja se da je u BMW-u na suvozačevom mestu bila majka vozača. U "fiat puntu" bilo je i dvoje dece, od dve i tri godine, koja su sa povređenim roditeljima i starijom ženom privatnim vozilom prevezena na dijagnostiku u Urgentni centar.

- Deca su prevezena privatnim vozilom, pošto ih ekipa Hitne pomoći nije zatekla na licu mesta. Žena od oko 70 godina, koja je kao suvozač zadobila povredu ključne kosti, takođe je prevezena u Urgentni centar - kaže dr Nada Macura.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA