Policija na tragu žene koja je bacila bebu u poljski WC!

U policiji je, navodno, saslušana žena koja je bila trudna i za koju se sumnja da je počinila čedomorstvo. Meštani Preljine veruju da je ona odgovorna za nezapamćeni zločin

  • 5

Policija je saslušala veliki broj meštana Preljine kod Čačka u potrazi za majkom koja je bacila tek rođenu žensku bebu u poljski WC porodice Simićević. Među ispitanima je i jedna žena koja je, navodno, bila trudna, a za koju postoji sumnja da je počinila čedomorstvo. Ona živi u širem komšiluku porodice Simićević.

Priča o čedomorki iz komšiluka već se raširila Preljinom. Meštani ovog sela navode da je ta žena već saslušana u policiji.

HOROR KOD ČAČKA: U poljskom WC pronađena mrtva beba!

- Ona živi na oko kilometar udaljenosti od domaćinstva Simićevića. Mesecima je imala trudnički stomak, ali je poslednja dva meseca niko nije video. Poslednji put kad sam je videla nosila je debeo džemper i iz aviona se videlo da je trudna. Međutim, njena porodica krije trudnoću, ali celo selo zna o čemu je reč. Moji unuci su je juče videli i kažu da nije imala stomak - kaže meštanka Preljine.

U policiji nisu želeli da govore o detaljima istrage, ali prema nezvaničnim informacijama inspektori su na tragu majci koja je počinila monstruozni zločin.

JAUCI ČOVEKA KOJI JE PRONAŠAO MRTVU BEBU: Takav šok nikad nisam doživeo, krv je bila i ispred WC-a!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    22. decembar 2014 | 07:04

    Jeste uzasno ubiti dete, ali sigurno nije psihicki dobro i sigurno joj je potrebna postporodjajna medicinska pomoc.

  • Bojan NBgd

    22. decembar 2014 | 06:45

    Gde ce joj duša ?!

  • Goga

    22. decembar 2014 | 14:39

    Ah tugo. Koliko sam samo godina cekala na svoju decu a drugi ubijaju ono sto im Bog dao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA