CRNOGORSKA PORNO UCENA: Tražili pare od funkcionera da mu ne objave snimak seksa!

Dejan (36) i Ljubiša (25) Dukić su nabavili video snimak sa eks­pli­cit­nim sek­su­al­nim sce­na­ma iz­vje­sne Nik­ši­ćan­ke i Želj­ka Ja­ki­ća, člana Op­štin­skog od­bo­ra De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta, i za njega tražili 20.000 evra od Jakića

  • 3

Rođaci Dejan (36) i Ljubiša (25) Dukić iz Crne Gore uhapšeni su u akciji "Fleš" crnogorske policije zbog ucenjivanja službenika Uprave za katastar u Nikšiću Želj­ka Ja­ki­ća snimkom s lascivnim sek­su­al­nim scenama.

Rođaci su nabavili video snimak sa scenama Ja­ki­ća, člana Op­štin­skog od­bo­ra De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta, i iz­vje­sne Nik­ši­ćan­ke, prenosi crnogorski "Dan". Zatim su po­zva­li Ja­ki­ća prie­te­ći mu da će ob­ja­vi­ti sni­mak uko­li­ko im ne da 20.000 evra. To­kom pre­go­vo­ra on je pri­stao da im pla­ti 10.000 evra, što su Pod­go­ri­ča­ni od­bi­li zah­te­va­ju­ći du­plo vi­še nov­ca.

Ipak, Ja­kić je pri­stao da im pre­da tra­že­ni no­vac ka­ko bi iz­bri­sa­li sni­mak i ga­ran­to­va­li da ga ne­će ob­ja­vi­ti. Pla­še­ći se da će spor­ne sce­ne do­spe­ti u jav­nost, slu­žbe­nik Jakić je oba­ve­stio nik­šić­ku po­li­ci­ju o uce­ni. Kako se dogovorio sa policijom, Ja­kić je sa Du­ki­ći­ma ugo­vo­rio me­sto sa­stan­ka gde je tre­ba­lo da im pre­da no­vac, a oni da iz­bri­šu spor­ni sni­mak.

Akcija hapšenja, spro­ve­de­na je u stro­goj taj­no­sti u hotelu "Maršal" u nik­šić­kom pri­grad­skom na­se­lju Du­klo, u subotu oko 12 časova u trenutku kada je Jakić ucenjivačima predao deo traženog novca.

Osum­nji­če­ni­ma je na­kon sa­slu­ša­nja u Osnov­nom dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Nik­ši­ću od­re­đe­no 48-ča­sov­no za­dr­ža­va­nje. Oni će bi­ti sa­slu­ša­ni kod su­di­je za is­tra­ge ko­ji će po­tom od­lu­či­ti da li će im od­re­di­ti pri­tvor ili će ih pu­sti­ti da se bra­ne sa slo­bo­de.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA