REKORDNA ZAPLENA: Policija u Mitrovici pronašla skrovište sa 17 tona duvana (FOTO)

Pronađena je i jedna mašina za sečenje duvana, naparivač, digitalna vaga, nešto sasušene biljne materije za koju se osnovano sumnja da je opojna droga marihuana i 10 saksija sa tragovima kanabisa

  • 5

U akciji pripadnika Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, na sedam lokacija u okolini Stare Pazove i Pećinaca pronađeno je i zaplenjeno oko 17 tona duvana, pretežno u listu, navodi se u saopšrenju MUP-a.

Policija je pronašla i jednu mašinu za sečenje duvana, naparivač, digitalnu vagu, nešto sasušene biljne materije za koju se osnovano sumnja da je opojna droga marihuana i 10 saksija sa tragovima kanabisa.

Protiv osam osoba biće podnete krivične prijave za nedozvoljenu proizvodnju i nedozvoljenu trgovinu Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi i Rumi.

Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici biće podneta krivična prijava protiv jedne osobe za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gledaoc

    23. decembar 2014 | 22:32

    Legalna susara i magacin duvana. Takvih susara ima 100tinak oko Pazove... Seckalica, uparjvac i vaga.. Sve za svoje- family potrebe... Pusiti se mora... izigravanje orohibicije... kad je akciza 70% cene...

  • Miki

    23. decembar 2014 | 23:53

    Niko ne moze da ti zabrani da uzgajas duvan

  • petar

    25. decembar 2014 | 13:21

    Ne razumem akciju, pa sta ako suse i proizvode duvan ? A drzava legalno prodaje otrov i truje narod ko zna kakvim hemikalijama koje stavljaju u cigare po licenci amerikanaca ili koga vec.Ne pusim ali da pusim pre bih kupio od domacina duvan nego dao fabrikama smrti taksu i akcizu ili sta vec su smislili da uzmu pare !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA