NAJBOLJOJ DRUGARICI STALA ŠTIKLOM NA OKO: Posvađale su se oko spreja za kosu, posledice su tragične (VIDEO)

Pijane drugarice su se potukle tokom izlaska što je ostavilo trajne posledice po Sofin vid, koja je ostala slepa i sada ima veštačko oko

  • 6

Sofi Robinson (20) i njena prijateljica Melisa Kauser (21) išle su zajedno na novogodišnju žurku prošle godine, kada se dogodila strašna tragedija u Sevenom Jorkširu u Engleskoj. Devojke su cele večeri konzumirale vodku, šotove i koktele dok su prelazile iz pabova u lokalne klubove.

Pijane drugarice su se potukle tokom izlaska što je ostavilo trajne posledice po Sofin vid, koja je ostala slepa na jedno oko. Sukob je počeo oko laka za kosu, a onda eskalirao kada su se prijateljice svađale koja od njih će platiti taksi.

Melisa je svom snagom nagazila svoju drugaricu tri puta srebrnom cipelom sa štiklom, a poslednji udarac je bio koban jer je "prepolovio" njeno oko.

- Nikad nisam videla Melisu da se nasilno ponaša, ali su tad bile dovoljne sekunde da od najboljeg prijatelja postane osoba koja je uništila moj život. Ništa od ovog se ne bi dogodilo da nije bila tako pijana, popila je po 10 pića od svake vrste - istakla je Robinson i upozorila ljude da na dočecima paze na količinu alkohola.

One od incidenta ne pričaju jer je Sofi bila dugo u depresiji zbog ožiljaka i oštećenog vida, i nije izlazila jer se plašila da joj se nešto slično ne dogodi s obzirom da sada ima i veštačko oko. Melisa je osuđena na sedam godina zatvora zbog nanošenja teških telesnih povreda sa predumišljajem.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA