BIZARNO: Udaje se buduća najdeblja žena na svetu, i to za kuvara! (FOTO/ VIDEO)

Suzan Eman (33) koja želi da postane najteža osoba u istoriji udaje se za svog verenika Parkera Klarka (35), inače kuvara, koji je podržava u njenoj kontroverznoj nameri

  • 7

Suzan Eman (33)  ima 343 kilograma i pretenduje da postane najteža osoba u istoriji tako što će dostići težinu od 730 kilograma! Ova majka dvoje dece otkrila je javnosti i da će uskoro da se uda za svog verenika Parkera Klarka (35), inače kuvara.

Njih dvoje upoznali su se preko interneta prošle godine, a onda je počela njihova prepiska mejlovima. Samo nekoliko meseci kasnije Parker se uselio u Suzanin stan u Kasa Grandeu u Arizoni, gde Suzan živi sa svojim sinovima Brendinom (13) i Gabrijelom (17).

- Mi smo savršen par! Ja obožavam da jedem, a Parker da kuva - rekla je Suzan i dodala da "želi da postane najdeblja žena ikada i da je Parker potpuno podržava u toj nameri".

- On voli punije žene i shvata koliko sam srećna dok jedem. Njegove kulinarske sposobnosti su deo njegovog šarma. Uostalom, kako odoleti muškarcu koji zna da kuva? - pita se Suzan. Omiljeno Parkerovo jelo su joj špagete bolonjeze koje bi, kaže, mogla da jede ceo dan.

Parker radi većinu kućnih poslova, podstiče je da ide u šetnju, ide sa Suzan na plivanje i podržava je u njenoj bizarnoj nameri. Kada odbije da pojede običan doručak, on joj ispeče brdo slanine i jaja, gomilu krompira, napravi salatu.

"Podržavam je jer vidim da je to čini srećnom. A ja ionako volim punije žene. Naravno da brinem za njeno zdravlje, ali zato se trudim da joj dam da jede i zdravu hranu, na primer salatu i teram je da radi vežbe."

Prošle godine Suzan je bila na lekarskom pregledu i iako su njeni nalazi u redu, lekar ne podržava njenu misiju i opominje je da se kocka sa svojim zdravljem.

"Ne zanima me kako Suzan izgleda, ja je volim. Mada, priznajem, da je manekenske građe nikada je ne bih primetio. Za mene ne postoji ništa privlačno na mršavim devojkama", kaže njen verenik.

"Mnogo je teže ugojiti se nego što mislite, pogotovo u mom slučaju, jer se trudim da ostanem zdrava i aktivna. Polako povećavam porcije. Ja sam kao sportista, stalno treniram, samo što oni treniraju da budu jači, a ja treniram da budem slabija."

Dok Suzan, koja nosi veličinu 10 XL, nastavlja da "bubri" Parker izvodi nju i njene sinove u park, gurajući Suzan u invalidskim kolicima.

"Pokretljivost mi se smanjuje, i Parker me sve češće gura okolo u kolicima. Ipak, moj cilj je da nikada ne budem zakucana za krevet" - rekla je Suzan.

Ukoliko dostigne svoj cilj, ona će prestići rekorderku Kerol En Jeger koja je umrla 1994. kada su joj otkazali bubrezi zbog ekstremne težine. Upkos upozorenjima doktora da se "igra sa životom" Suzan kaže da osim ličnog, ima još jedan viši cilj.

"Hoću da srušim predrasudu da debelo znači loše. Meni je težina pomogla da nađem ljubav svog života."

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milica miljkovic

    27. mart 2012 | 15:23

    glupi amerikanci...ovo je uzas!

  • Slave

    27. mart 2012 | 18:19

    "on voli punije zene" hahaha, pa puniji znaci ne biti ko tenk! potpuno bizarno. nasla krpa zakrpu, oboje su poremeceni

  • ja

    27. mart 2012 | 19:09

    umesto da jede voce i povrce, da ide u teretanu ona jede palacinke -.-

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA