KRISTIJAN IPAK DOBIO BATINE: Udario konobaricu jer nije hteo da plati račun!

- Sedeo je s nekoliko prijatelja. Konobarica je donela flašu pića, a problem je nastao kad je pokušala da mu naplati račun. Kako nije želeo da da novac, devojka je pokušala da uzme bocu i tad je udario. Obezbeđenje kluba je reagovalo - tvrdi žena koja je prisustvovala celom događaju

  • 58
Kristijan Golubović Foto: S. Pikula

Kristijan Golubović ipak je dobio batine od radnika obezbeđenja kluba "Ko" u Diseldorfu, jer je prethodno udario šamar jednoj konobarici, i to samo zbog toga što je insistirala na tome da plati račun, tvrdi gošća lokala, koja je, kako kaže, bila prisutna kad se incident dogodio.

- Sedeo je s nekoliko prijatelja. Konobarica je donela flašu pića, a problem je nastao kad je pokušala da mu naplati račun. Kako nije želeo da da novac, devojka je pokušala da uzme bocu i tad je udario. Obezbeđenje kluba je reagovalo. Kristijan ne govori istinu, postoje video-snimci - kaže žena iz Diseldorfa, koja ne želi da joj se ime objavi u medijima.

Kristijan gađao kelnericu grudvama od po nekoliko stotina evra: Izvoli i jedi novac!

Golubović je na svom Fejsbuk profilu povodom incidenta napisao:

- Kelnerica, kojoj smo obilno davali bakšiš, iz ko zna kog razloga počela je da se ponaša kao grozna uličarka, a kad je opomenuta zbog toga, spas je potražila u gazdi lokala i nekim redarima - napisao je Kristijan i dodao da su on i njegovi prijatelji tad napravili "grudve od novčanica i gađali je".

- Kakve grudve od novčanica, nisu hteli račun da plate! Devojka je završila u bolnici, a Kristijan i njegovi drugari, koje je obezbeđenje smirilo, pobegli su pre nego što je stigla policija - tvrdi žena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kolynos

    25. januar 2015 | 11:16

    Stari je to klosar. Komplex vecito praznih dzepova,leci prodavanjem heroina ispred crkve,i nebuloznim javnim nastupima.

  • Jovan

    25. januar 2015 | 10:46

    Nemojte ljudi to da objavljujete jer će ponovo napraviti nožem neki ožiljak na svom telu.

  • топлистанадреалиста

    25. januar 2015 | 10:40

    Кристијан "пребивен".....:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA