MOŽE LI GORE? Izbo ga komšija nasmrt nožem po vratu zbog zlatnog lanca?

Baka uhapšenog Vera Stanišić kaže da je sukob između njenog unuka i komšije iz susednog ulaza počeo još pre tri godine. Tada je njen unuk dobio od oca na samrti zlatan lanac koji je, navodno, kako tvrdi baka Vera, završio kod Ž. M.

  • 8

Dvadesetpetogodišnji Ž. M. iz Kragujevca umro je u Kliničkom centru od teških povreda na vratu nanetih nožem. Zbog sumnje da ga je preksinoć napao u naselju Aerodrom i izbo nožem, uhapšen je njegov komšija iz susednog ulaza D. V.(18), koji ga je navodno usmrtio zbog spora oko zlatnog lanca. Njemu je određen pritvor.

Baka uhapšenog Vera Stanišić kaže da je sukob između njih dvojice počeo još pre tri godine. Tada je njen unuk dobio od oca na samrti zlatan lanac koji je, navodno, kako tvrdi baka Vera, završio kod Ž. M.

U jednoj od zlatara lanac je pronađen i tada je započet sudski spor, piše "Alo".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Tražio je nekoliko puta od mog unuka da odustane od gonjenja. Kucao je na prozor, a preksinoć je moj unuk istrčao napolje i sustigao ga. Nešto mu je prekipelo. Nisam videla kakao se tačno desilo, jer sam pobegla kod komšija. Kada sam se vratila, ispod prozora je bila krv, a došli su i policija i Hitna pomoć - priča Vera za "Alo".

Komšije su se zbog svađe oko sudskog spora obračunale u ulici Vladimira Rolovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazarev grad

    27. januar 2015 | 09:39

    Kriva je policia oni ne reaguju uopste na primer ako stvar ne prelazi vrednost od 20 000 din to je sad legalno kod nas otimas na sitno inikom nista za kradju do 2000e isto imaju neku pricu kao tipa nije mnogo napisu mu krivicnu prijavu i puste lopova e pa u zakon ne pise da ima neke stvari koje novcano ne vrede mnogo ali za nekog ne maju cenu.... Zato ce sve cesce da se desavaju ovakve situacije polako postajemo lopovska drzava raj za prevarante i lopove od sitnih pa do ovih krupnih svi nadju neku rupu u zakonu i prodju ne kaznjeno pogledaj te samo sve te silne pronevere drzavnog novca svi su pusteni na kraju .... Bitno da se zena hapsi za kartu u busu ako mu je ukrao lanac policija to dokazala vratila mu podigla optuznicu on mu pretio posle u kucu mu dolazio ja bi ga oslobodio....

  • Oldboy86

    27. januar 2015 | 08:21

    I sad ce zbog toga da odleži jedno 35-40 god.

  • Zamisli Srbiju

    27. januar 2015 | 02:12

    Pa sada je na vestacima da odluce sta se desilo.Mada mislim da bi uhapseni trebao da se brani sa slobode zbog upada u privatan posed i jos kradje povredjeni je kriv jer ipak kada u ovakvim situacijam pozovete policiju oni odreaguju na poziv tako sto kazu pokusajte da smirite situaciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA