Ambasada SAD donirala opremu Tužilaštvu za organizovani kriminal vrednu 25.000 dolara

Ova donacija će pomoći Tužilaštvu za organizovani kriminal u postupanju u predmetima sa elementom inostranosti efikasnije i sa više ušteda, između ostalog, kada je reč o ispitivanju svedoka i saslušanju okrivljenih

  • 0

Ambasada SAD i Kancelarija za razvoj tužilaštva, pomoć i obuku u inostranstvu Ministarstva pravde SAD, donirali su moderan video-konferencijski sistem Tužilaštvu za organizovani kriminal Republike Srbije.

Ova donacija će pomoći Tužilaštvu za organizovani kriminal u postupanju u predmetima sa elementom inostranosti efikasnije i sa više ušteda, između ostalog, kada je reč o ispitivanju svedoka i saslušanju okrivljenih. Oprema će biti korišćena i za sastanke sa drugim tužilačkim kancelarijama u regionu i šire, i doprineće smanjenju troškova Tužilaštva za organizovani kriminal koja podrazumevaju putovanja u inostranstvo u cilju prikupljanja dokaza. Vrednost donacije je 25.000 američkih dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA