ZADAVLJEN KUHINJSKOM KRPOM: Muškarac (35) pronađen nag sa vezanim rukama na leđima!

Prema policijskom saopštenju, nakon ulaska, policajci su na podu sobe pronašli leš golog muškarca. Proverom je utvrđeno da se radi o podstanaru čiji je nestanak prijavio vlasnik stana. Na vratu preminulog su bili vidljivi tragovi davljenja, a nalazi obdukcije su i potvrdili da je Turčin zadavljen

  • 0

Turčin (35) iz Austrije, čiji je leš pronađen u nedelju, u jednom bečkom stanu u opštini Otakring, ipak je ubijen pokazali su nalazi obdukcije.

On je zadavljen, a u trenutku kada je policija pronašla telo na podu dnevne sobe, pokojnik je bio nag, sa rukama vezanim na leđima. Portparol policije Patrik Majahofer izjavio je da je muškarac najverovatnije zadavljen kuhinjskom krpom.

Nakon što je vlasnik stana prijavio policiji da danima ne može da stupi u kontakt sa svojim podstanarem, inače državljaninom Turske, policajci su u nedelju oko 17 sati provalili u stan koji se nalazi na adresi Hajmerlegase 22 u 16. bečkoj opštini Otakring.

Prema policijskom saopštenju, nakon ulaska, policajci su na podu sobe pronašli leš golog muškarca. Proverom je utvrđeno da se radi o podstanaru čiji je nestanak prijavio vlasnik stana. Na vratu preminulog su bili vidljivi tragovi davljenja, nalazi obdukcije su potvrdili da je Turčin zadavljen.

Prema proceni patologa, muškarac je ubijen pre deset do petnaest dana. Sam motiv ubistva još uvek nije poznat. Jedan dnevni list navodi da bi u pozadini ovog ubistva mogao biti sado-mazo seks, koji se nažalost tragično završio.

(Telegraf.rs / Izvor: heute.at)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA