KAKAV LUDAK: Snimio kako se polomio da bi uzeo pare! (VIDEO)

Zbog pokušaja prevare Stiven je kažnjen sa 600 funti i 200 sati neplaćenog rada. On je naskočio na skriveni metal koji je doveo do loma noge i na taj način pokušao da "izvuče" novac iz osiguravajućeg društva

  • 2

Stiven Robinson (30) iz Njukasla slomio je članak prilikom skoka u vodu koja se izlila na putu u blizini njegove kuće. Spekuliše se da je na taj način hteo da izvuče novac iz osiguravajuće kompanije na osnovu povrede članka.

Na Jutjub snimku vidi se da je Robinson na oduševljenje mnogih skočio u vodu koja se izlila. Međutim prilikom doskoka povredio je nogu, koju nakon toga vuče sa sobom u neprirodnom položaju.

Zbog pokušaja prevare Stiven je kažnjen sa 600 funti si 200 sati neplaćenog rada. Kako se navodi on je naskočio na skriveni metal koji je doveo do loma noge i na taj način pokušao da "izvuče" novac iz osiguravajućeg društva.

Robinson i njegova porodica su želeli da ovaj snimak bude skinut sa Jutjuba zbog traume koju nanosi povređenom.

- Stiven je čuo da će snimak biti iskorišćen za jedan dokumentarac i nije srećan zbog toga - izjavila je porodica Robinson.

Printskrin: Youtube/Last Vids Printskrin: Youtube/Last Vids

Ovo nije prvi slučaj pokušaja prevare osiguravajuće kompanije, a iz skupštine grada Njukasla su rekli da će ubuduće obraćati više pažnje na ovakve slučajeve.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA