ŠOKANTNO: Tinejdžerku vršnjaci pretukli, šutirali i ostavili da krvari! (VIDEO)

U neposrednoj blizini škole u gradu Jakutsk, u severoistočnoj Rusiji, tinejdžerka Rima Kovaliova (15) gurnuta je na zemlju nakon što su je drugari pretukli i vukli za kosu

  • 8

Na internetu se pojavio šokantan snimak koji prikazuje pretučenu devojku iz Rusije kako krvari, jer su je pretukli drugovi. Dok ona nepomično leži, njeni vršnjaci pored nje puše i razgovaraju.

Ruska policija izjavila je da istražuje brutalan incident u kojem je povređena devojka.

U neposrednoj blizini škole u gradu Jakutsk, u severoistočnoj Rusiji, tinejdžerka Rima Kovaliova (15) gurnuta je na zemlju nakon što su je pretukli i vukli za kosu.

Zlostavljanju ove devojke nije kraj, već je druga devojčica Dajana Kozlova, koja takođe ima 15 godina, iznenada udara u glavu.

Nakon toga pali cigaretu i nastavlja da razgovara sa drugima.

Pretučena devojčica odvedena je u bolnicu, a njena je njena majka podnela je tužbu policiji.

Oni istražuju slučaj nakon što je snimak napada dospeo na rusku društvenu mrežu V kontakt.

- Devojka je napadnuta jer su drugovi smatrali da ih vređa, a mi ispitujemo sve koje smo identifikovali na snimku - izjavio je portparol policije.

(Telegraf.rs / Izvor:mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    29. januar 2015 | 08:27

    Meni smesno ova rec "drugovi" kako moze da mi bude drug neko ko pokusava da me tuce?. Da sam ja u tim godinama i da mi tako drugovi urade jednog po jednog bi nagradio dok svi nebi dobili nagradu istu kao sto su mene tukli + dodao bi malo batina gratis.

  • Neko iz mase

    29. januar 2015 | 01:56

    Nadam se da ce se, vec jednom, stati na put ovakvim stvarima, kao i da ce se uvesti kazna toliko stroga da nije niko nece pomisliti ovako nesto da uradi...

  • Mila.....3

    29. januar 2015 | 02:58

    U Dom,...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA