TRAGIČNA PROSIDBA NA IBICI: Oduševljena prstenom pala u provaliju!

Dimitrina Dimitrova (29) je pretrpela srčani udar kada je pala sa u ponor više od dvadeset metara sa litice kod hotela Kala Tarida. Policija smatra da je izgubila tlo pod nogama nakon što je skočila od oduševljanja

  • 13

Jedna Bugarka je tragično završila život pošto je u oduševljenju što ju je momak zaprosio pala sa litice na ostrvu Ibica.

Lična tragedija nesuđenih mladenaca se dogodila na vidikovcu na čuvenom španskom ostrvu, a policija smatra da je izgubila tlo pod nogama nakon što je skočila od oduševljanja.

Dimitrina Dimitrova (29) je pretrpela srčani udar kada je pala sa u ponor više od dvadeset metara sa litice kod hotela Kala Tarida, javlja "MailOnline".

Kada je medicinska pomoć stigla na vidikovac na zapadu Ibice, Dimitrova je bila još bila živa ali je preminula koji minut nakon toga.

Izvori medija kažu da je momak Dimitrove bio kelner na ostrvu, a da mu se ona pridružila dva dana pre tragične smrti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zilijan

    30. januar 2015 | 08:47

    Teraju me svi da zaprosim devojku jer smo u sedmogodisnjoj vezi,a ja nikako ne mogu da im objasnim da se plasim da je ne lupi infarkt ili ne daj boze shlog.

  • топлистанадреалиста

    30. januar 2015 | 05:44

    Xоће то кад се гледају глупи xоливудски филмови.....онда зна да се деси и ово!

  • sasa

    30. januar 2015 | 01:23

    A sta ako ga je odbila?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA