KRVOPROLIĆE U NOVOM PAZARU: Učenik izbo nožem dvojicu vršnjaka

Povređeni učenici su prebačeni na Hiruško odeljenje u Novom Pazaru gde im je ukazana lekarska pomoć. Jedan mladić je povređen u predelu grudnog koša, a drugi u nogu

  • 2

U tuči koja se dogodila juče u Turističko-ugostiteljskoj školi u Novom Pazaru, učenik drugog razreda H. K. u učionici, a potom i u školskom hodniku nožem je naneo teže i lakše telesne povrede dvojici vršnjaka, potvrđeno je za RTS u policiji u tom gradu.

Dva učenika izbodena nožem u tuči novopazarskih srednjoškolaca!

Povređeni učenici su prebačeni na Hiruško odeljenje u Novom Pazaru gde im je ukazana lekarska pomoć. Jedan mladić je povređen u predelu grudnog koša, a drugi u nogu.

Protiv maloletnog H. K. podneta je krivična prijava za nanošenje težih i lakših telesnih povreda, a protiv još četvorice učesnika u tuči podnete su krivične prijave za nasilničko ponašanje.

Direktor Srednje turističke škole Iso Ćorović rekao je da učesnici u tuči nisu raije bili kažnjavani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gde nema zakona, misevi kolo vode

    30. januar 2015 | 17:30

    Hahahah, al najaci su ovi direktori, uvek ista prica ranije nisu bili kaznjavanji itd hahaha eh qq za direktora

  • Vatro Marx

    30. januar 2015 | 18:45

    Obicno se kaze, kakvi su roditelji takva su i dijeca, a naj vjerovatnije je i tako u prosjeku dijeca, razvedenih brakova ili prepuetena sami sebi. Roditelji koji im daju povjerenje bez kontrole , skriveno puse, alkohol pa i nakraju vece doze droge. Kada su to roditelji uvidjeli vec je kasno i onda dolazi naj gore. Pa znate moj sin ili kci nikada tako nesto nisu radili, To je nemoguce, da su uplai u takvu zamku. Slabog uma i siromastva takva dijeca naj vise ispastaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA