RAZBIJEN LANAC PROSTITUCIJE: Hrvatice prodavali za 60 evra, evo koliko su koštale Srpkinje i Bosanke

Kriminalna grupa organizovala je prostituciju u Nemačkoj, a devojke koje su radile kao prostitutke su pružile najmanje 2.000 seksualnih usluga po ukupnoj ceni od 85.000 evra

  • 2

Zagrebačka policija razbila je međunarodnu zločinačku grupu, koja je od jula 2013.godine angažovala više devojaka iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine radi pružanja ilegalnih seksualnih usluga u hotelima u Nemačkoj.

Policija je kriminalističkim istraživanjem obuhvatila deset osoba, od kojih pet, starosti od 25 do 51 godine, tereti za zločinačko udruženje, a preostalih pet, od 30 do 40 godina, za prostituciju.

SEKS-SKANDAL: Estradne zvezde iz Hrvatske radile u Nemačkoj kao PROSTITUTKE!

Zločinačko udruženje je, uz još četiri hrvatska državljanina, organizovao i vodio nemački državljanin s privremenom adresom u Hrvatskoj u čijoj su organizaciji prostitutke pružile najmanje 2.000 seksualnih usluga po ukupnoj ceni od 85.000 evra.

Foto-ilustracija: Profimedia/ZEFA Foto-ilustracija: Profimedia/ZEFA

Organizatori lanca prostitucije prethodno su napravili fotografije i kodna imena devojaka koje su objavljivali na internet stranicama i oglasima pri čemu su potencijalnim klijentima omogućili upoznavanje sa devojkama putem privatnog četa.

Pripadnici zločinačkog udruženja dogovarali su sa klijentima pružanje seksualnih usluga putem mobilnih telefona sa nemačkim pozivnim brojevima, a nakon dogovorene vrste seksa, cene i termina, klijente su upućivali u hotele i apartmane, gde su im devojke pružale dogovorene usluge po ceni od 60 do 250 evra.

HOLIVUDSKA ZVEZDA PLAĆALA SEKS SA SRPSKIM STARLETAMA: Šta mislite, da li se radi o Mimi Oro? (FOTO)

Ta krivična dela su međunarodnog karaktera jer se komunikacija i delovanje osoba protezalo preko Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije, dok se prostitucija organizovala na području Nemačke.

Printskrin: YouTube/Julie heels Printskrin: YouTube/Julie heels

Policija je pored toga utvrdila da je pet hrvatskih državljana od kraja 2013. na području Hrvatske i Nemačke organizovalo na identičan način pružanje seksualnih usluga zbog čega su angažovali više ženskih osoba, koje su zavisno o vrsti i trajanju, usluge naplaćivale od 80 do 170 evra. Osumnjičeni su u tom slučaju "zaradili" oko 43.000 evra.

Svi osumnjičeni su završili u pritvoru. Policija je utvrdila da se sa pet osumnjičenih osoba, među kojima je organizator grupe, udružilo i više nepoznatih muškaraca i žena.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    30. januar 2015 | 16:52

    Шокице нешто право јефтињажа? Изгледа велика криза у шокаца!:)

  • ramona

    30. januar 2015 | 17:32

    Koji si ti pokvarenjak ma nemas pojma

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA