Večeras naoblačenje sa kišom, na planinama sneg. Evo kolika će biti maksimalna dnevna temperatura!

Vetar će biti slab i umeren, pre podne zapadni i jugozapadni, u istočnoj Srbiji povremeno jak, a posle podne očekuje se jugoistočni, uveče i noću u košavskom području u pojačanju

  • 0

U Srbiji će danas biti malo hladnije vreme sa najvišom temperaturom od sedam do 12 stepeni, a uveče i noću očekuje se naoblačenje s kišom, u planinama sa snegom. Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, najniža temperatura iznosiće od jedan do pet stepeni, a u toku dana očekuje se delimično razvedravanje.

 

Vetar će biti slab i umeren, pre podne zapadni i jugozapadni, u  istočnoj Srbiji povremeno jak, a posle podne očekuje se jugoistočni, uveče i noću u košavskom području u pojačanju.

 

I u Beogradu se danas u toku dana očekuje delimično razvedravanje, a uveče i noću naoblačenje s kišom. Vetar će biti slab i umeren, pre podne zapadni i jugozapadni, posle podne i uveče jugoistočni. Najniža temperatura vazduha iznosiće dva, a najviša osam stepeni.

 

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 7. februara, biti pretežno oblačno vreme, mestimično sa kišom, a u planinama se očekuje sneg. Temparatura vazduha će biti iznad prosečnih vrednosti, a od petka biće u padu.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA