Izgoreo Tržni centar "Bazar" u Somboru (VIDEO)

Pretpostavlja se da su neispravne instalacije uzrok vatrene stihije u čijem je gašenju učestvovalo šest vatrogasnih vozila

  • 4

Tržni centar "Bazar" u Somboru izgoreo je do temelja u požaru koji je izbio noćas. U požaru, koji je ugašen oko tri sata posle ponoći, srećom, nema povređenih.

 

Vatra je, prema rečima očevidaca, planula za svega nekoliko minuta. Munjevito se proširila i na krov ispod kojeg je, kao izolacija, bila slama! Sa srednjeg dela "Bazara" požar se vrlo brzo proširio i na drugu stranu, na kojoj se nalazi robna kuća.

 

U gašenju vatrene stihije učestvovalo je šest vatrogasnih vozila. Prema rečima očevidaca, ovo je jedan od većih požara u ovom kraju.

 

 

Uzrok požara, zasad, nije poznat, ali se sumnja da su vatru, možda, izazvale neispravne instalacije.

 

 

 

(Telegraf.rs / izvor: RTV)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • somborka

    1. april 2012 | 11:00

    istina je tamo negde...izgorela sa robom svih onih vlasnika tezgi u bazaru koje je gazda hteo da iseli sa tog nivoa i tu useli kineze...

  • osamnajstogodisnjakovic

    30. mart 2012 | 02:15

    xexe sada ce biti sagradjen lepsi bolji i moderniji,a i dobice i nekolicina kradjevinara posao:-))) sve sto gori i treba da gori,sve sto raste i treba da raste:) tebali su da imajuu PPZ.

  • Milica Pavlovic

    29. mart 2012 | 18:37

    Zao mi je jako bazara. Bio je najbolji mogu reci butik odece. Tamo sam kupovala mnogo stvari. Jako mi je zaooooo. :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA