ODRUBILI MU GLAVU JER JE "ČAROBNJAK": Džihadisti ubili čoveka jer se bavio MAGIJOM? (VIDEO)

Incident se dogodio u predgrađu grada Raka, kada je jedan od militanata doveo starijeg čoveka sa povezom na očima kako bi mu dosekao glavu na panju

  • 0

Islamski ekstremisti su javno pogubili čoveka koji je bio optužen za bavljenje čarobnjaštvom i magijom. Ovo je samo još jedan u nizu stravičnih poteza ISIS-a.

Incident se dogodio u predgrađu sirijskog grada Raka, kada je jedan od militanata doveo starijeg čoveka sa povezom na očima, sa ciljem da ga obezglave na panju.

Džihadisti su poznati po brutalnim likvidacijama i egzekucijama, a na ovakvim "događajima" se često pojavljuju radoznali posmatrači.

Oni svojim uzvicima odobravanja daju dodatnu dimenziju bizarnosti na svakom videu koji je objavljen na internetu, a na kome su prikazane ove jezive scene.

Sedi čovek starosti oko 60 godina pogubljen je u ruralnoj oblasti Aldbsa na krajnje surov i neljudski način. Svakog dana se dešavaju slični događaji koji svojom brutalnošću i hladnokrvnošću šokiraju svetsku javnost.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA