OTIŠAO DA USAVRŠI SKIJANJE U FRANCUSKOJ: Tamo mu se dogodio pakao!

Za M.P. zimovanje u Francuskoj pretvorilo se u pravu noćnu moru. Od idiličnog putovanja momak je dobio ozbiljne prelome, a troškove medicinskih usluga tamo platio je oko 580 evra

  • 10

M.P. (26) je tokom zimovanja u Francuskoj zadobio teške telesne povrede. U Hitnoj pomoći ustanovili su mu potres mozga, kao i prelom desne potkolenice. 

M.P. se već posle prvog dana skijanja oslobodio na stazi i stekao sigurnost. Međutim, baš kada se spuštao u podnožije staze, na njega je naleteo vozač borda. Sledeće čega se seća jesu ljudi koji su se okupili u bolnici

- Bolovi su bili neizdrživi. Stavili su mi gips na nogu i zavoj oko glave kako bi sanirao posekotinu koju sam imao na čelu - izjavio je nesrećni skijaš.

Sve troškove lečenja platio je sam, a koštali su ga papreno. Na putovanje nije poneo polisu zdravstvenog osiguranja, koja za sedmnodnevni odmor u Evropi  košta 1.260 dinara. Umesto toga, sad će će ga troškovi medicinskih usloga izaći 580 evra.

Odmor mu je, kako kaže, preseo, pa se odmah vratio u Beograd.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    27. februar 2015 | 11:08

    Pa valjda je osnovno da se uzme putno osiguranje, niko mu nije kriv... da je dao tih 1280 dinara u startu sve bi bilo ok... u svakom slucaju steta sto se povredio, ali to je moglo i ovde da mu se desi... Zelim mu brz oporavak.

  • BigFoot

    27. februar 2015 | 10:41

    Naravoučenije: platite osiguranje. Razumeli...

  • Marko

    27. februar 2015 | 12:19

    Osiguranje treba uzeti u svakom slucaju. I proveriti dobro u kojoj kuci se uzima. Ima situacija gde osiguranja se naplacuju kasnije po fakturi a cene usluga lecenja budu po par hiljada eura....i bolnica zadrzava pasos dok se neplati racun

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA