SRCE NIJE IZDRŽALO: Vodila je ljubav s dečkom u garaži, a onda ih je ugljen-monoksid otrovao!

Nina i Nemanja su ostavili upaljen motor njegovog audija kako bi se ugrejali, međutim, otrovni gas je ubio to dvoje mladih ljudi. Nemanja je pronađen mrtav na betonu, a juče je, posle 3 nedelje borbe, preminula i Nina na VMA

  • 38

Nina Stamenković (24) je posle tri nedelje borbe za život preminula juče u Beogradu. Smrt je nastupila usled trovanja ugljen-monoksidom u garaži u čačanskom naselju Vinara, posle vođenja ljubavi s dečkom Nemanjom Novakovićem (26), koji je umro na licu mesta.

 

FLAUTA JOJ SPASLA ŽIVOT: Novi detalji tragedije ljubavnika u Čačku!

 

- Ninino srce nije izdržalo, lekari su juče pokušali da je reanimiraju, ali su, nažalost, u 13:00 časova roditeljima saopštili tragičnu vest. Nina je sve vreme boravka na odeljenju toksikologije Vojnomedicinske akademije provela u komi, disala je pomoću aparata, a lekari nisu mogli da se izbore s edemima na mozgu - kaže rođak porodice Stamenković.

 

Podsetimo, tragedija mladog para dogodila se 7. februara, kad su u garaži zgrade u kojoj je mladić stanovao vodili ljubav, garaži na kojoj nije bilo prozora, a koja je bila zatvorena.

 

Nina i Nemanja su ostavili upaljen motor njegovog audija kako bi se ugrejali, međutim, otrovni gas je ubio to dvoje mladih ljudi. Mladić je pokušao da otvori vrata garaže, ali je uspeo samo da izađe iz automobila i otvori vrata na njemu, budući da je pronađen mrtav na betonu.

 

Devojku na zadnjem sedištu i mrtvog mladića pored "audija" pronašao je Nemanjin otac.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јелена у земљи чуда

    28. februar 2015 | 10:16

    Туга...

  • Igor

    28. februar 2015 | 10:18

    Steta sucesce porodici

  • rade

    28. februar 2015 | 11:10

    zna da vozi audi a nije znao da izduvni gasovi u zatvorenoj prostoriji ubijaju,boze moj.zbog neznjana izgubise dragocene zivote. omladino,volite se ali se i obrazujte i cuvaje svoje zivote.zao mi je i njh i njhovih najblizih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA