Putin uradio fejslifting. Evo i zbog koga!

Ruski predsednik i dalje negira da se oženio Alinom Kabajevom, nekadašnjom olimpijskom šampionkom u gimnastici. Međutim, šuška se da imaju čak i dvoje dece

  • 11

U javnosti se nedavno pojavila informacija da je ruski predsednik Vladimir Putin, tukao svoju bivšu suprugu Ljudmilu, kao i da je tokom braka imao veliki broj ljubavnica.

Putin i dalje negira da se oženio Alinom Kabajevom, nekadašnjom olimpijskom šampionkom u gimnastici. Veoma često se pojavljuju informacije koje potvrđuju pomenute tvrdnje, ali jedan od najmoćnijih ljudi na planeti to i dalje odlučno negira.

PET OMILJENIH PUTINOVIH GEJEVA: Progoni pedere, a ponosi se njima!

Glasine o tajnom venčanju ruskog predsednika dodatno je podgrejala činjenica da je Putin nosio burmu na jednom sastanku sa egipatskim ministrom odbrane, kao i da ju je Alina slučajno pokazala tokom sportskog događaja za decu u Nižnjekamsku.

U Nemačkoj se prošle nedelje emitovao dokumenarni film o Vladimiru Putinu, a u njemu se spominje da on i Alina imaju dvoje dece. Tvorci filma su takođe spomenuli da ruski predsednik ima užasan strah od starenja, i da zbog toga svakodnevno vežba u teretani i kupa se u ledeno-vrelim kupkama.

ATENTAT KOJI ĆE SRUŠITI PUTINA: Ovo je snimak ubistva njegovog najvećeg neprijatelja!

Pored toga, oni tvrde i da je Putin 2010. godine uradio fejslifting kako bi uklonio bore i kesice ispod očiju.

Od zvaničnog objavljivanja razvoda od supruge Ljudmile, Putin je izbegavao da govori išta o svom privatnom životu, već je samo govorio o strogo poslovnim temama.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA