BRAVO, POLICIJO: U Beogradu zaplenjeno 1,32 kg heroina!

Policija je heroin pronašla u rancu, spakovan u devet paketa različitih dimenzija, pregledom automobila koji je u vlasništvu osumnjičenog M. T. (26)

  • 7

Policija je u Beogradu zaplenila 1,32 kilograma heroina čija je ulična vrednosti od oko šest miliona dinara i uhapsila jednu osobu zbog sumnje da je preprodavao tu drogu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policija je heroin pronašla u rancu, spakovan u devet paketa različitih dimenzija, pregledom automobila koji je u vlasništvu osumnjičenog M. T. (26), navodi se u saopštenju.

Pretresom stanova u kojim je M. T. neprijavljeno boravio, pronađeni su i paketić marihuane, oko 69 kilograma smeše paracetamola i kofeina, koja se koristi za uvećanje mase heroina i elektronska vagica, dodao je MUP.

Policija sumnja da je M. T. duže vreme kupovao heroin u količinama od 500 grama do dva kilograma, a potom ga razmeravao na manje količine, koje je prodavao na beogradskom ilegalnom tržištu.

Osumnjičeni, koji se u saopštenju tereti da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strvarno?

    2. mart 2015 | 13:10

    Tipichan scenario. Neko padne sa kilo dva a oni prokrijumchare stotinu. I sad kao policija uspeshna u radu. Tztztztztt. Shta se ovom narodu sve ne servira

  • Stella rossa

    2. mart 2015 | 15:38

    I? Za dva dana ga vrate na ulicu ko jos veruje u ovo

  • NS-NS

    2. mart 2015 | 12:36

    Crkva ne sme da se finansira iz budzeta Srbije. Imaju svoje donacije, svoje posede, proizvodnju...i ono najbitnije, pruzaju usluge koje se naplacuju....ALI neka su im dali. Kad vec kao gradjani mozemo da finansiramo razne ne vladine organizacije koje ne rade nista, ili ako rade, rade protiv ove drzave...nije mi zao ove milijarde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA