ODLIČNA ŠANSA ZA UČENJE I DRUŽENJE: Dani komunikacija u Rovinju

Dani komunikacija od 16. do 19. aprila pružaju vam mogućnost da poslušate predavanja čak 15 velikih svetskih stručnjaka iz područja marketinga i oglašavanja

  • 1

Ovogodišnji Dani komunikacija koji će se održati od 16. do 19. aprila u Rovinju u hotelu Lone pružaju vam mogućnost da poslušate predavanja čak 15 velikih svetskih stručnjaka s područja marketinga i oglašavanja, te da sa 1.500 novih prijatelja barem tri puta zabavite, da se tri puta dotrate za dodele nagrada, ali i da 3 dana odsednete u hotelu sa 5 zvezdica.

Cena ovog nezaboravnog druženja na Danima komunikacija iznosi 36.077 dinara. Po prvi put će biti održane i huraonice, interaktivni okrugli stolovi na kojima će učesnici raspravljati na zadatu temi i deliti znanja i iskustva u neformalnom okruženju.

Sve informacije o festivalu, predavačima, smeštaju i kotizacijama možete pronaći na: www.danikomunikacija.com

Cena obuhvata kotizaciju za Dane komunikacija i 3 noćenja u hotelu Lone za jednu osobu u dvokrevetnoj sobi za članove HURA-e, IAB-a i HUOJ-a te klijente agencije HURA-e. PDV za kotizaciju nije uračunat. Cene noćenja obračunate su po srednjem kursu eura i podložne su promenama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA