ZALJUBILA SE PA POLUDELA: Poslala muškarcu 1,4 miliona dolara iako ga nikad nije videla (VIDEO)

Žena iz Amerike upoznala je muškarca na internetu, i iako ga nikada nije videla uživo - ona ga voli i veruje da je pronašla ljubav svog života

  • 27

Amerikanka Sara, koja se dva puta razvodila, ljubav svog života, Krisa Olsena, "upoznala" je pre godinu i po dana. Upoznali su se na internetu i iako ga Sara nikad nije videla, to je nije sprečilo da mu pošalje 1.422.252 dolara.

 

Sara je nedavno gostovala u jednom televizijskom šou programu gde je priznala kako se naglasak muškarca sa kojim se čuje telefonom nekoliko puta promenio, ali uverena je da je Kris voli.

 

Ona je navela da se sa Krisom upoznala preko jednog sajta. Na njemu joj se javio lep muškarac jer je imao nekoliko fotografija. Prva poruka koju joj je poslao bila je: "Izgledaš kao da ni mrava ne bi zgazila".

 

- Ovaj tip je zgodan. Ne mogu da verujem da priča sa mnom - podsetila se Sara. Muškarac se predstavio kao Kris Olsen, rekao je da je rođen u Milanu, da se pre 18 godina preselio u SAD, a da je zbog posla u Africi, u Beninu već 18 meseci.

 

Sedam nedelja nakon upoznavanja izjavio joj je ljubav preko mejla, a nazvao ju je "gospođa Oslen".

 

Nekoliko dana nakon toga joj je prvi put zatražio novac. Od tada mu je poslala nešto više od 1,4 miliona. Čak je prodala i stan kako bi mu slala pare. Njegovi razlozi zbog kojih joj je tražio novac bili su razni - troškovi za advokate, navodno su mu ukrali kreditne kartice, novac, trebale su mu pare za račune za hotele i vize...

 

Printskrin: YouTube/ DarkTV

Printskrin: YouTube/DarkTV

 

Navodno, on planira da se vrati u SAD, ali uvek u zadnji čas iskrsne neki problem. Uprkos svemu tome, Sara i dalje veruje da će se on vratiti.

 

- Bez obzira na sve, ja još uvek verujem u ljubav - rekla je na kraju Amerikanka.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • viza

    2. mart 2015 | 17:44

    Ahahahaaaaa, ne mogu da verujem da neko moze toliko da bude glup i naivan, strasno

  • vigo

    2. mart 2015 | 17:39

    Ovo se dešava i kod nas, ja poznajem jednu stariju ženu koja je na ovaj način prevarena za 50.000e. Navukli su je na nigerijsku prevaru preko neta, "tip" joj je izjavio ljubav i vozio je mesecima i uzimao pare. Kad kažem tip mislim na organizovanu bandu obično iz Nigerije, Gane i sl. Čuo sam da nije jedina koja je prevarena kod nas. Ova Amerikanka je dala milion i po a i naše bi da imaju.

  • Vera

    2. mart 2015 | 17:11

    Glupaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA