STRAVIČAN SUDAR NA AUTOPUTU: Poginula jedna osoba kod Smedereva

Do nesreće je došlo usled sudara dva automobila, a uzrok tragedije je najverovatnije velika brzina neprilagođena uslovima na putu

  • 2

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 18 sati na autoputu Beograd-Niš u blizini Smedereva, jedna osoba je poginula, a jedna je povređena.

Do nesreće je došlo usled sudara dva automobila, a uzrok tragedije je najverovatnije velika brzina neprilagođena uslovima na putu, piše "Alo".

Uviđaj je u toku, a saobraćaj se obavlja neometano.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • prakticar

    2. mart 2015 | 23:58

    imam radikalnu ideju ......vracanje policiskih punktova i danonocni nadzor saobracaja na pojednim kriticnim mestima .....izginusmo ljudi , svake nedelje po 10 aman dokle

  • Domoljub

    4. mart 2015 | 21:06

    Uvesti maksimalnu dozvoljenu brzinu na auto putu 100 km. Na običnim putevima 70 km a na perifernim 60 km. Po gradu 40km. Kad mogu švedjani koji imaju bolje puteve od nas i bolje automobile, možemo i mi. Kazne trebaju biti rigorozne, drastične. Pijan za volanom gubi doživotno dozvolu i oružje, to jest automobil.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA