PET GODINA MRTVA U KOLIMA: Kako je moguće da je niko nije potražio tolike godine? (FOTO) (VIDEO)

Zbog stanja u kom je pronađena, za sada je nemoguće utvrditi pravi uzrok smrti, ali kako nema preloma ili oštećenja lobanje, pretpostavlja se da je reč o samoubistvu ili srčanom udaru

  • 5

Pia Farenkof iz Mičigena je pronađena na zadnjem sedištu svog automobila mumificirana, a istražitelji veruju da je preminula 2009. godine u 44-oj godini, dok je njeno telo pronađeno tek 2014.

 

Radnici koji su popravljali krov na kući su pronašli ovu ženu na zadnjem sedištu automobila parkiranog u garaži. Bila je okružena velikim brojem pisama i sa nekoliko praznih kutija od cigareta.

 

Poslednji put je viđena kada je podigla 1.500 dolara iz banke 2009. godine, a roditelji su poslednji put pokušali da je pozovu 2012.

 

Kada su ušli u kuću zatekli su sve u haosu, što nije nimalo ličilo na Piu. Unutra su bile razbacane platične flaše, neotvorena pošta i odeća.

 

Prijatelji i članovi porodice su navikli da im se ne javlja po par meseci ako ne i više, a zatim bi im poslala razglednicu iz Austrije ili Škotske.

 

Foto: Facebook

Foto: Facebook

 

Pia je između 2005. i 2007. godine pokušala da pokrene vlastiti posao, ali nije uspela, pa je zbog toga dugovala preko 17.000 dolara na više strana.

 

 

Zbog stanja u kom je pronađena, za sada je nemoguće utvrditi pravi uzrok smrti, ali kako nema preloma ili oštećenja lobanje, pretpostavlja se da je reč o samoubistvu ili srčanom udaru.

 

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    2. mart 2015 | 22:53

    Dal moguce roditelji su je pozvali tek posle tri godine i nista im nije bilo sumnjivo auu bolesna nacija

  • Miki

    3. mart 2015 | 17:25

    Kakva je to porodica da je nije trazila svih tih godina. Amerika

  • Mandril

    3. mart 2015 | 12:59

    Kako je moguce da niko nije registrovao taj auto 5 godina?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA