PUTIN JE KARCINOM KOJI TREBA ODSTRANITI: Evo ko je ovo izjavio

- Ne može se pregovarati s karcinomom. Kao karcinom, Putin i njegova elita moraju da se odstrane - izjavio je ruski opozicioni vođa

  • 80

Ruski opozicioni vođa Gari Kasparov pozvao je u sredu SAD i ostatak sveta da povećaju izolaciju predsednika Vladimira Putina i naoružaju Ukrajinu, u govoru u američkom Senatu.

- Ne može se pregovarati s karcinomom. Kao karcinom, Putin i njegova elita moraju da se odstrane - izjavio je nekadašnji svetski šahovski prvak u govoru u Senatu.

Pet dana nakon ubistva opozicionog političara Borisa Nemcova u Moskvi, Gari Kasparov svedočio je o svojoj žalosti za pokojnim prijateljem i kolegom.

- Boris Nemcov je ubijen jer je to moralo da bude tako. Putin i njegova elita smatraju da nakon 15 godina na vlasti mogu sve da učine, više nema crvene crte - izjavio je Gari

Putin je u sredu ubistvo Nemcova nazvao "sramotom".

Foto: Foter/Flickr/AceKindred Foto: Foter/Flickr/AceKindred

Američko parlamentarno saslušanje bilo je službeno posvećeno "ruskoj agresiji u istočnoj Europi" i stanju u Ukrajini, Moldaviji i Gruziji.

(Telegraf.rs / Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRS

    5. mart 2015 | 10:26

    ti si karcinom a ne Putim gade jedan izdajico Ruskog naroda.

  • Nemanja

    5. mart 2015 | 10:28

    Ovaj Kasparov je baš hrabar čovek!!! Mene podseća na nekoga,ko je bio nemački čovek i ko je glasno tražio da se njegova zeml

  • Rade

    5. mart 2015 | 12:37

    ma ti si karcinom tebe treba ukinuti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA