DRAMATIČNO UPOZORENJE ČUVENOG BANKARA: Svetska ekonomija je u haosu, Evropa se raspada!

Poznati bankar je ukazao na oslabljenu Evropu kojoj preti strašno visoka nezaposlenost, uzrokovana činjenicom da se u mnogim članicama Evropske unije još niko se nije usudio da sprovede strukturalne reforme

  • 11

Britanski investicioni bankar i član ugledne bankarske dinastije Rotšajld, lord Džejkob Rotšajld (78), upozorio je da je aktuelna geopolitička situacija najteža još od Drugog svetskog rata, pišu britanski mediji.

On je u godišnjem izveštaju investicionog fonda RIT Kapital Partners, čiji je predsednik, upozorio ulagače na haos i ekstremizam na Bliskom istoku, kao i rusku agresiju i ekspanziju.

Printskrin: Youtube/WeAreChange Printskrin: Youtube/WeAreChange

Posebno je ukazao na oslabljenu Evropu kojoj preti strašno visoka nezaposlenost, uzrokovana činjenicom da se u mnogim članicama Evropske unije još niko se nije usudio da sprovede strukturalne reforme.

Slika globalne ekonomije koju je izneo u najnovijem godišnjem izveštaju puno je gora od one u prošlogodišnjem, kada je kao najveće opasnosti za svet istakao usporavanje rasta kineske ekonomije i moguće precenjivanje deonica.

(Telegraf.rs/ Izvor: telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • King

    6. mart 2015 | 16:00

    Zaboravio su da upozoris na SAD i Englesku agresiju ser lord

  • ВВП

    6. mart 2015 | 16:53

    Ово је једно од највећих зла данашњег човечанста...

  • Miki

    6. mart 2015 | 17:47

    Jedan od glavnih za stvaranje krize sada pametuje. Koliko love ce sad zgrnuti na ovu izjavu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA