ZAŠTO SU LJUDI OVAKO BEZDUŠNI? Poslednju želju ove devojčice na samrti NIKO NE ŽELI DA ISPUNI (VIDEO)

Roditelji kažu da im je kućica za igru neophodna jer je Ela Džo (6) u takvom zdravstvenom stanju da nije u mogućnosti da se igra sa drugom decom

  • 18

Roditelji male devojčice koja umire od leukemije suočili su se sa problemom kada im je lokalno udruženje vlasnika kuća zabranilo da ispune želju svojoj ćerki koja je na samrti. Ono što je poslednje želela je kućica za igranje u dvorištu.

Pit i Dženifer Šulc koji žive u Kanzas Sitiju u Misuriju, istakli su da im je kućica za igru neophodna jer je Ela Džo (6) u takvom zdravstvenom stanju da nije u mogućnosti da se igra sa drugom decom.

- Ona je ovo zaslužila. Ona ne može da izađe napolje i da se igra sa svojim vršnjacima. Ova kućica je ono što ona treba da ima. Da li će to zaista nekom da naudi? - reagovao je njen otac na poteškoće sa kojima se trenutno suočava.

Fondacija "Zamisli želju" koja ispunjava želje deci sa smrtonosnim bolestima, kontaktirala roditelje ove devojčice kako bi pomogli u ostvarenju sna. Međutim, iako su komšije bile za ovu ideju, udruženje vlasnika kuće je bilo protiv.

Ova asocijacija je tvrdila da se im je žao zbog Eline bolesti i da su njihova srca uz nju i njene roditelje u njihovoj borbi, ali da predloženi plan nema dovoljno detalja kako bi se tražilo izuzeće.

Oni su istakli da će se "potruditi da nađu način kako bi ispunili Elinu poslednju želju", dok je jedan meštanin čak ponudio svoje dvorište za kuću ove devojčice. Ela Džo se u međuvremenu bori protiv raka dok traje haos izemđu zakona i emocija.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA