MOŽE LI GORE OD OVOGA? Organizovao batinaše da mu prebiju majku i otmu joj 24.500 evra i zlato!

Predrag M. iz Kruševca tereti se da je angažovao razbojnike koji su brutalno pretukli njegovu majku Milanku i oteli joj novac i zlato

  • 24

Predraga M. (45) uhapsila je policija iz Kruševca zbog sumnje da je naručio pljačku i prebijanje svoje majke Milanke M. (65). Dvojica Predragovih prijatelja su prošlog vikenda, u noći između subote i nedelje, upali u Milankinu kuću i bejzbol palicama su je brutalno tukli sve dok nije priznala gde drži novac. Oni su joj uzeli 24.500 evra i oko 600 grama nakita, a zatim i pobegli.

- Milanka je bogata. Mnogo para zaradila je u inostranstvu, gde je provela ceo radni vek, a potom u Srbiji kupila nekoliko lokala i kuća i uvećala kapital. Sa sinom, koji stanuje u prizemlju, već godinama ne govori i ne pomaže ga. Snaju je oterala iz kuće, a s komšilukom se ne druži - rekao je jedan od komšija za beodgradske medije.

Nakon pet dana policija je rasvetlila ovo razbojništvo, a osim Predraga, uhapšeni su i M. R. (22) iz Paraćina i M. I. (24) iz Aleksandrovca, koji su pretukli i opljačkali Milanku, kao i pomagači P. M. (39) iz okoline Paraćina i S. M. (40) iz okoline Kruševca. Poslednja dvojica su bili podrška i pomagali su da se proda ukradeno zlato.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- On je znao da je njegova majka nedavno prodala lokal u Kruševcu i da ima u kešu oko 25.000 evra, ali nije znao gde su da mogao sam da ih uzme, pa je organizovao kriminalnu grupu. Angažovao je druga, koji organizovao ostale. Najpre je onesposobio alarm i kamere u kući i oko nje, a potom s maloletnim sinom, koji nije ništa slutio, izašao u grad - navodi izvor iz istrage.

Milanka je juče izašla iz bolnice, gde se oporavljala od batina. Razbojnicu su kobne noći upali u kuću, vezali Milanku i počeli da je biju palicama. Ona nije dugo izdržala torturu i rekla im je gde se nalazi novac i nakit, koji su oni zatim pokupili i pobegli.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leoo

    7. mart 2015 | 09:13

    Hrani pseto da te ujede. Jadan je taj ko na majku digne ruku!!!

  • Suza

    7. mart 2015 | 12:10

    Ona je radila i zaradila. On 45 godina, ocigledno lezilebovic koji bi da zivi od njenih para. Sta god da je u pitanju, ipak ne razumem ni nju kao majku, jos manje razumem njega koji narucuje ovako nesto. Kakva god da je, ona mu je dala zivot, a on je zarad para pokusao da uzme njen. Dokle je ovaj svet dosao, strasno. Nigde postovanja, tolerancije, ljubavi, samo interes, na zalost.

  • Masa

    7. mart 2015 | 09:44

    Strasno je sto se u zadnje vreme desava u nasem drustvu.Porodoca koja treba da je stub drustva izgleda ne izdrzava sve pritiske i pocinje polako da puca po svim savovima.Niko nema vremena ni za koga postali smo sebicni otudjeni do te mere da se prekidaju svi kontakti sa najrodjenijim.Tesko je komentarisati necije porodicne prilike ako ga ne poznajes ali bi samo rekla da u ovoj porodici izgleda koliko ljubavi dajes toliko i dobijas.Silna zudnja u neobuzdanoj pohlepi koja zeli da stice jos vise, oduzima sebi istinski cilj dobijanja, odrice se uzivanja u onome sto vec ima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA