APSOLUTNI HIT: Srbin prodaje svoju dušu na Limundu!

Prodavac kome je nadimak "Bezgrešni", koji je naveo da je iz Banatskog Velikog sela kod Kikinde, postavio je sliku prazne providne kese na kojoj je flomasterom ispisano "Moja duša". Za veoma kratko vreme su se pojavili potencijalni kupci, pa je licitiranjem ovaj proizvod s početnih 10 "skočio" na 120 dinara

  • 9
Printskrin: limundo.com Printskrin: limundo.com

Društvene mreže u Srbiji preplavio je neobični oglas postavljen na popularnom portalu za kupovinu i prodaju "Limundo".

Naime, prodavac kome je nadimak "Bezgrešni", koji je naveo da je iz Banatskog Velikog Sela kod Kikinde, postavio je sliku prazne providne kese na kojoj je flomasterom ispisano "Moja duša".

Za veoma kratko vreme su se pojavili potencijalni kupci, pa je licitiranjem ovaj proizvod s početnih 10 "skočio" na 120 dinara.

U oglasu je navedeno da je  dostava proizvoda moguća putem kurirskih službi ili lično, kao i da se radi o "kolekcionarskom primerku".

Međutim, administratori ovog portala su prekinuli aukciju i zabranili dalje nadmetanje, tako da je na ovom oglasu istaknuto obaveštenje "Aukcija zatvorena". U obrazloženju piše da je to urađeno jer je oglas bio u suprotnostima s pravilima ovog portala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA