DRAMATIČNO: U toku spasavanje sestara u kuršumlijskom zavejanom selu!

Teška mehanizacija nije uspela da se probije kroz smetove, pa se očekuje dolazak motornih sanki iz Niša kojima treba da se evakuišu i zbrinu ove dve žene koje je sneg zavejao

  • 0

Ekipa Hitne službe kuršumlijskog Doma zdravlja, zajedno s vatrogascima i teškom mehanizacijom kuršumlijskog komunalnog preduzeća, već četiri sata pokušava da se probije do zaseoka Trpeze u selu Dobri Do, gde žive dve sestre Pavićević, od kojih je jedna slepa i hitno joj je potrebna medicinska pomoć.

Kako saznajemo u kuršumlijskom Domu zdravlja, teška mehanizacija nije uspela da se probije kroz smetove, pa se očekuje dolazak motornih sanki iz Niša kojima treba da se evakuišu i zbrinu ove dve žene koje je sneg zavejao.

Tokom dana evakuisana je i jedna starija žena iz Kosmače kod Kuršumlije, koja je takođe bila zavejana. Tokom dana očekuje se da pomoć u lekovima primi i Dragan Simić, koji je star trideset godina i koji se nalazi u selu Vlasovo kod rođaka. On je srčani bolesnik i ima lekove još samo za danas.

U kuršumlijskoj opštini ukupno dvadesetak sela je zavejano, a visina snega prelazi jedan metar.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA