Baku (80) spasili iz smetova tako što su je prevezli u mašini za sneg! (FOTO)

- Naše vozilo se uputilo ka tom putnom pravcu gde je jedva uspeo da se probije do kuće pacijentkinje. Kako nikako drugačije nismo mogli da je prevezemo, upotrebili smo mašinu za čišćenje snega kojom smo došli - kažu u JPKD "Toplica"

  • 0

Milena Vukajlović (80) iz planinskog sela Kosmača morala je da se do Kuršumlije preveze u mašini za čišćenje snega, jer sanitetsko vozilo zbog snežnih nanosa nije moglo da stigne do nje.

- Nakon čišćenja putnog pravca ka selu Kosmača, Javnom preduzeću za komunalne delatnosti "Toplica" u Kuršumliji stigao je zahtev iz Doma zdravlja za hitnu intervenciju zbog teškog zdravstvenog stanja pacijentkinje Vukajlović Milene. Naše vozilo se uputilo ka tom putnom pravcu gde je jedva uspeo da se probije do kuće pomenute pacijentkinje. Kako nikako drugačije nismo mogli da je prevezemo do Kuršumlije, upotrebili smo mašinu za čišćenje snega kojom smo došli - rečeno nam je u JPKD "Toplica".

DRAMATIČNO: U toku spasavanje sestara u kuršumlijskom zavejanom selu!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Istovremeno su radnici ovog preduzeća cepali drva i vratili živinu u kokošinjac, jer pacijentkinja nije želela da napusti svoju kuću, pre nego što obavi sve poslove!

- Zbog teškog stanja pacijentkinje, požurili smo da završimo sve te poslove, jer smo morali da je odvezemo do Kuršumlije - kažu u ovom preduzeću, koje je poslednja dva dana neprestano na terenu i rasčišćava sneg, koji dostiže visinu do jednog metra.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA