DA LI SU OVO NAJGORI RODITELJI NA SVETU? Ostavili svoje dete jer im je RUŽNO! (FOTO) (VIDEO)

Pored deformiteta kostiju lica postoje i određene anomalije na ušima, a većina obolelih od sindroma Trečer-Kolins ima i problema sa vidom. Tu je i zečija usna, ali su i neretki problemi sa disanjem

  • 28

Džono Lankaster (30) iz Velike Britanije boluje od retkog sindroma Trečer-Kolins, koji sprečava organizam da potpuno razvije kosti lica i lobanje. Ono što je strašno nije kako on izgleda već da je napušten od strane roditelja samo nekoliko sati nakon što je došao na ovaj svet!

Kao opravdanje, bezdušni roditelji su rekli da nisu mogli da ga zadrže jer je - RUŽAN!

Pored deformiteta kostiju lica postoje i određene anomalije na ušima, a većina obolelih ima i problema sa vidom. Tu je i zečija usna, ali su i neretki problemi sa disanjem. 

Bez obzira na navedene probleme, on je odlučio da proputuje preko pola planete, skroz do Australije, kako bi upoznao dvogodišnjeg dečaka Zaharija koji boluje od istog sindroma.

Kada je pokušao da stupi u kontakt sa roditeljima, sada kao odrastao mladić, naišao je na odbijanje i veliko razočarenje.

Printskrin: Youtube/jono3110's channel Printskrin: Youtube/jono3110's channel

Međutim, bez obzira na sve, Džono se iz dana u dan bori sa predrasudama i komentarima koji su reakcija na njegov fizički izgled.

Printskrin: Youtube/jono3110's channel Printskrin: Youtube/jono3110's channel

Takođe, on je krenuo da drži predavanja i da pronalazi ljude slične sebi. Upravo zbog toga je zadovoljan sobom i nema problema sa samopouzdanjem.

Printskrin: Youtube/jono3110's channel Printskrin: Youtube/jono3110's channel

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scooby-Doo

    18. mart 2015 | 02:38

    Momak vjerovatno ima vece srce od nekih.

  • Nataša

    18. mart 2015 | 02:46

    Ne može se reći da je lep ili prelep, ali nije ni toooliki ružan. A i da jeste, zar je to razlog da ga roditelji napuste. Strašno. :/ Ali sve će se to njima vratiti.

  • Masa

    18. mart 2015 | 01:31

    Divan mladic citala sam i pre o njemu.Bavi se humanitarnim radom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA