SVE ZA LEPOTU: Srbi prodaju grobna mesta i njive da bi platili estetske operacije!

Prema navodima estetskih hirurga, pacijenti su spremni da prodaju porodični nakit, njive, a takođe se zadužuju u banci kako bi platili estetske intervencije

  • 3

Estetska hirurgija postala je sve učestalija u našoj zemlji, a jedna starija Beograđanka odlučila je da zarad novog, osveženog izgleda proda svoje grobno mesto kako bi platila operacije. Ona je zahvaljujući svom grobnom mestu platila zatezanje lica, uklanjanje viška sala sa stomaka, a takođe je uklonila i podočnjake.

Ovo je samo jedan od primera koji pokazuje da su i muškarci i žene na sve spremni u nameri da obave estetsku operaciju. Prema navodima estetskih hirurga, pacijenti su spremni da prodaju porodični nakit, njive, a takođe se zadužuju u banci kako bi platili estetske intervencije.

- Imali smo pacijentkinju od 70 godina iz Beograda koja je igrala tango i sa svojim partnerom išla na takmičenja. Kada je došla kod nas želeći da se ulepša, rekla nam je da je došla do novca tako što je prodala porodičnu grobnicu. "Baš me briga gde ću da legnem, hoću sada da mi lice bude zategnuto i da i dalje budem lepa", objasnila je ona - kaže dr Milan Colić, plastični hirurg za Blic.

POŠTO SILIKONI, SESTRO? Evo šta Srpkinje najviše ugrađuju u sebe i koliko to košta! (FOTO)

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

On dalje navodi da su oba pola spremna da idu pod nož da bi izgledali lepše, mlađe i mršavije. Svi traže isto - zatezanje lica, stomaka, zadnjice, liposukciju, operaciju nosa, kapaka, podvaljka, a takođe obavljaju i transplantaciju kose. Muškarci rade i operacije uvećanja penisa, a ređi su oni koji žele da smanje svoj polni organ.

SVE VIŠE NAŠIH MUŠKARACA IDE POD NOŽ: Srbi uklanjaju dojke, zatežu stomak, sređuju noseve i očne kapke... (FOTO)

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Nesvakidašnji je svakako i slučaj jedne Novosađanke koje je tražila od hirurga da joj operacijama promene izgled da liči na majku.

- Ona je prodala majčinu garsonjeru, a posle prve estetske intervencije, saopštila je da je njen životni cilj da liči na majku pošto se pokajala što je garsonjeru uopšte i prodala, pa smo obavili nekoliko intervencija dok ona nije bila zadovoljna - kaže dr Milomir Gačević, plastični hirurg iz bolnice "Adonis" za Blic.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA