ZAMALO SMRT ZBOG POMRAČENJA SUNCA: Evo šta se desilo ovom čoveku!

- U tom trenutku nesreće sam razmišljao samo da spasim živu glavu - rekao je Jakub, turista iz Češke koji je bio na odmoru na Arktiku

  • 5

Jakub Moravec (37) iz Češke je sa petoro prijatelja bio na odmoru, a na jednom ostrvu Arktičkog kruga su se stacionirali kako bi videli pomračenje sunca. To gledanje se neslavno završilo jer ga je napao polarni medved!

Češki turista je bio lakše povređen, a nakon napada drugari su ga prevezli u bolnicu kako bi mu sanirali povrede na ruci, grudima i licu.

Jakub je za jednu nemačku televiziju rekao da je srećan što se sve dobro završilo.

Takođe, bio je iznenađen kako se taj napad odigrao jer se on jednom prilikom probudio i video medveda u šatoru. Pokušao je da se sam odbrani, međutim u pomoć je morao da mu pritrči kolega, koji je pucao u medveda i povredio ga.

- U tom trenutku sam razmišljao samo da spasim živu glavu - rekao je Jakub.

Foto: flickr/David Foto: flickr/David

Spasilačka ekipa je, na kraju, bila primorana da ubije belog medveda.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    20. mart 2015 | 12:35

    Gospodo dosli ste na njegovu teritoriju, nije on upao u vas stan.

  • marko

    20. mart 2015 | 11:48

    Pa da, koga briga za polarne medvede koji su ugrožena vrsta. Važno da je on koji je došao da gleda pomračenje sunca jer nema pametnija posla spasao živu glavu.

  • Nja

    20. mart 2015 | 11:07

    Dodjes na tudju teritoriju radi zabave, i kad to stvorenje brani svoju teritoriju ti ga ubijes... Ne treba nama pomtacenje, nama treba smak sveta ili neki virus koji napada samo ljude, da se ocisti ova nasa lepa planeta od najgore posasti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA