MERKELOVA ŠOKIRANA: Rezultati istrage o palom avionu prevazilaze svaku maštu!

Nemačka kancelarka je ovo izjavila komentarišući zaključak istrage da je kopilot aviona kompanije "Džermanvings" najverovatnije namerno udario avionom u planinu

  • 12

Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da su najnoviji nalazi istrage o udesu nemačkog aviona "erbas" poprimili "apsolutno nezamislivu dimenziju".

 

PILOT NAMERNO SRUŠIO AVION? Posvađao se sa kopilotom, pa blokirao sedištem ulaz u kokpit!

 

Ona je to izjavila komentarišući zaključak istrage da je kopilot aviona kompanije "Džermanvings" najverovatnije namerno udario avionu u planinu.

 

Merkel je u kratkoj izjavi navela da je to "ovoj tragediji dalo novu, apsolutno nezamislivu dimenziju" i da to "prevazilazi svaku maštu".

 

Kopilot u avionu "Džermanvingsa", koji se pre dva dana srušio u francuskim Alpima, namerno je oborio avion, izjavio je ranije danas državni tužilac Marseja Bris Roben dodajući da nije u pitanju teroristički ili samoubilački akt.

 

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

Reč je o Andreasu Lubicu, nemačkom državljaninu, koji nema nikakav dosije koji bi ukazivao na povezanost sa terorizmom.

 

- Kopilot je sam upravljao avionom. On nije hteo da otvori vrata kokpita pilotu i namerno je počeo da spušta avion - rekao je Roben, prepričavajući informacije skinute sa crne kutije na kojoj se nalazi snimak razgovora u kokpitu.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    26. mart 2015 | 20:14

    Jos jedna tragedija u nizu,kosa mi se digla na glavi kad sam cula izmedju ostalog za djake koji su bili na razmeni,jer prije neku godinu i moj sin je ko djek bio na razmeni,ko,kako,zasto je doslo do tragedije tesko je utvrditi jer nista jasno ni iz te crne kutije nije,a teorija zavera ce bit mnogo,al jedno je ocigledno,i ako nisam nikakav strucnjak,vec obicni laik,zar je moguce da neko sa samo 600 sati leta moze da bude kopilot?

  • Zuze

    26. mart 2015 | 21:31

    Čim je avion pao odmah je na lice mesta došao nemački ministar Štajnmajer, sutradan kancelarka Merkel i francuski predsednik Hollande a treći dan ovakvo saopštenje. Ako su ovde čista posla onda idem ja na svoje mesto da legnem i čekam.

  • Y

    26. mart 2015 | 20:06

    Ajde nadjite neku drugu pricu....namerno srusio letelicu ...a nije samoubilacki cin?? Ajde da ne spominjemo terorizam....gde je onda kopilot?? Teleportovao se pre pada? Ili je planirao da prezivi,posto nije hteo da se ubije ....Totalno suplja prica da suplja nemoze biti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA