Atentator na Vučića hteo da ubije i svoju ženu!

Supruga Gorana Kerkeza je protiv njega podnela krivičnu prijavu za pokušaj ubistva i nasilje u porodici. U prijavi je navela da je Kerkez fizički nasrnuo na nju i da je tom prilikom pokušao da je ubije

  • 1

Protiv predsednika organizacije "Crna ruka Srbija" Gorana Kerkeza, koji je juče saslušan u Salcburgu zbog pretnji smrću upućenih premijeru Aleksandru Vučiću, podneta je krivična prijava za pokušaj ubistva, a njega je za ovo krivično delo policiji prijavila supruga.

Ovo je čovek koji je osumnjičen da je pretio da će UBITI VUČIĆA! Evo šta je REKAO U POLICIJI (FOTO)

Izvor "Alo" iz austrijske policije navodi da Kerkez ima krivični dosije u toj zemlji.

- Njegova supruga je protiv njega podnela krivičnu prijavu za pokušaj ubistva i nasilje u porodici. U prijavi je navela da je Kerkez fizički nasrnuo na nju i da je tom prilikom pokušao da je ubije. Inače, on je policiji u Salcburgu, gde živi, poznat po nasilju i ispadima, a dešavalo se i da policija interveniše. Što se tiče pretnji upućenih srpskom premijeru, protiv njega je podneta krivična prijava na osnovu člana 107 krivičnog zakonika Austrije, koji podrazumeva krivično delo opasne pretnje, za koje je zaprećena kazna zatvora od nekoliko godina. On je juče saslušan, ali u interesu istrage ne možemo da iznosimo više detalja - priča sagovornik "Alo" iz MUP-a Austrije.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Sam Kerkez je potvrdio da je austrijska policija pokrenula istragu u vezi sa pretnjama smrću Aleksandru Vučiću na Fejsbuku.

AUSTRIJSKI SRBIN PRETIO VUČIĆU: Policija OTKRILA ko stoji iza pretnji smrću premijeru Srbije!

- Beograd je intervenisao odmah posle mog poslednjeg vređanja (Aleksandra) Vučića i (Nebojše) Stefanovića u roku od jednog sata. Već sam dao izjavu policiji. Objasnio sam da sporni post nisam postavio na svoj profil, već na Počučin, s namerom da ljudima skrenem pažnju da je žrtva srpske BIA koja želi njegovo izručenje Srbiji - napisao je Kerkez na svom Fejsbuk profilu.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

On je takođe u razgovoru za "Alo" potvrdio da je saslušan.

Austrija JURI pripadnike CRNE RUKE koji su pretili Vučiću!

- Neću ništa da komentarišem sa saslušanja, osim da sam dao izjavu. Možda podignu optužnicu protiv mene. Tačno je da je pre toga moja bivša supruga podnela krivičnu prijavu za pokušaj ubistva, ali ne bih o tome... Neću nju da mešam u sve ovo - rekao je Kerkez.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase

    27. mart 2015 | 10:49

    Ovaj ide u zatvor zbog Vucica, momentalno (!!!) ali da li je osudjen ZBOG POKUSAJA UBISTVA ZENE I NASILJA U PORODICI????????????? TO ME ZANIMA!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA