BOSANAC MORAO DA SE POHVALI: Okačio snimak seksa sa devojkom na Fejsbuk, sad mu preti robija!

Kako je navedeno u saopštenju, 25-godišnjak je u maju prošle godine nedovlašćeno snimio devojku za vreme intimnog odnosa, a potom je taj snimak preko Fejsbuka, bez znanja devojke, dostavio njenim prijateljima

  • 30

Jedan 25-godišnji mladić iz Sarajeva suočen je s mogućnošću da bude osuđen na tri godine zatvora jer je na Fejsbuk postavio snimak intimnog odnosa s devojkom, potvrđeno je danas iz tužilaštva distrikta Brčko, koje je po prvi put u Bosni i Hercegovini odlučilo da krivično goni osobu odgovornu za zlopotrebu neke društvene mreže.

Kako je navedeno u saopštenju, 25-godišnjak je u maju prošle godine nedovlašćeno snimio devojku za vreme intimnog odnosa, a potom je taj snimak preko Fejsbuka, bez znanja devojke, dostavio njenim prijateljima.

Snimak je napravljen u privatnim prostorijama čime je povređena intima oštećene i narušen njen privatni život, stoji u optužnici.

U istragu o ovom krivičnom delu bile su uključene različite policijske strukture kao i Agencija za forenzička ispitivanja i veštačenja BiH. Iz tužilaštva u Brčkom navode kako su korišćene savremene metode istrage slučajeva sajber kriminala.

Uz provere sadržaja Fejsbuk naloga optuženog i osoba kojima je slao snimak sprovedena je pretraga njegovog stana, a oduzet je i računar koji je koristio. Za krivično delo koje je okvalifikovano kao neovlašćeno optičko snimanje propisana je  novčana kazna ili kazna zatvora u trajanju do tri godine.

(Telegraf.rs / Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jadnik

    28. mart 2015 | 00:13

    Verovatno mu je bila jedna od ukupno 2 koje je imao u svom jadnom zivotu...pa mora da se pohvali...

  • Neko iz mase

    28. mart 2015 | 00:20

    Ma.... Ovakve treba na stub srama sve.... Imbecil!

  • O'Stoja

    28. mart 2015 | 00:10

    'Šut bona,to ti je erot'ka :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA