UniCredit se danas priključuje akciji Sat za našu planetu

UniCredit Banka u Srbiji će na sat vremena isključiti svetla u dve glavne zgrade, u Erport Sitiju i Rajićevoj, kao i u nekoliko najvećih ekspozitura

  • 0

Danas UniCredit gasi svetla u svojih 85 zgrada u 13 evropskih zemalja u okviru akcije Sat za našu planetu.

Ovo je osmi put zaredom da UniCredit Grupa učestvuje u globalnoj inicijativi Svetskog fonda za prirodu (WWF) koja ima za cilj da podigne svest o klimatskim promenama koje predstavljaju ozbiljnu pretnju našoj planeti.

UniCredit Banka u Srbiji će na sat vremena isključiti svetla u dve glavne zgrade, u Erport Sitiju i Rajićevoj, kao i u nekoliko najvećih ekspozitura.

SAT ZA NAŠU PLANETU: Isključite svetlo večeras tačno u 20.30 (VIDEO)

Snažna podrška UniCredita kampanji koju organizuje WWF ističe trud Grupe da očuva životnu sredinu i pruži podršku održivom razvoju.

Foto: Tanjug/Danilo Peternek Foto: Tanjug/Danilo Peternek

 

Pored toga, jedan od ciljeva UniCredita kada je u pitanju očuvanje životne sredine je i smanjenje emisije ugljen dioksida za 30 odsto do 2020. godine.

Danas će svetla u najvećim UniCreditovim zgradama će danas biti isključena na sat vremena, pored Srbije u još 12 zemalja: Austriji, Bosni i Herzegovini, Bugarskoj, Češkoj Republici, Mađarskoj, Nemačkoj, Italiji, Poljskoj, Rumuniji, Slovačkoj, Rusiji i Ukrajini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA