OVAJ DIVNI PAS JE ZASLUŽIO NAJBOLJE: Udomite Medu, žrtvu majskih poplava o kojoj se ne govori

Ovo je dirljiva priča o jednom divnom psu koji se zove Medo i potreban mu je dom, ljubav i toplina. Za uzvrat, Medo će vas čuvati i voleti svim srcem!

  • 18
Foto: Čitalac Telegrafa

Foto: Čitalac Telegrafa

 

Medini vlasnici ne mogu da ga uzmu nazad, jer im je poplava uništila sve.

 

Prošao je pakao, malo se oporavio, borba je bila sa upalom ušiju i šapica, ali sve je prebrodio. Zbog glista i parazita je malo smršao, ali lepo se popravlja.

 

Medo je odličan pas čuvar, sjajno prepoznaje dobre i loše ljude, zna koga i šta treba da čuva, gromoglasno zalaje da javi kad nešto nije u redu. Miran je, ali i te kako ume da zareži ako treba. Jako voli decu.

 

Potreban mu je topao dom, ali ne dobro zagrejan, već mu treba toplina ljudskog srca! On čeka da mu se pruži ruka i da čuje "Medo idemo kući"!!!

 

Svako jutro i veče on njuška i gleda, kao da govori nemo: "Tamo je moja kuća tamo je moj dom, pustite me da idem tamo, jer tamo me čeka ljubav i sreća celoga sveta!"

 

Ko je zainteresovan da udomi ovu predivnu kucu neka se javi organizaciji "Nvo Alfa" pisanjem na ovaj mejl: nvoalfa@gmail.com.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA