ZIMA SE NE PREDAJE: U Srbiji danas KIŠA, VETAR i SNEG!

U Srbiji će ujutru u većem delu zemlje biti umereno oblačno i suvo, a na krajnjem jugoistoku pretežno vedro i ponegde slab mraz

  • 0

U Srbiji će ujutru u većem delu zemlje biti umereno oblačno i suvo, a na krajnjem jugoistoku pretežno vedro i ponegde slab mraz, saopštio je RHMZ.

U toku dana se očekuje pretežno oblačno i malo toplije vreme, mestimično s kišom, uglavnom posle podne, uveče i noću, a na višim planinama sneg. U drugom delu noći na severu i zapadu se očekuje prestanak padavina.

Vetar će biti slab i umeren, ponegde i pojačan, zapadni i jugozapadni, uveče i noću u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od minus jedan na jugoistoku do osam na severozapadu, a najviša od 12 do 16 stepeni.

U Beogradu će danas biti pretežno oblačno i malo toplije, od sredine dana povremeno s kišom. Duvaće umeren, povremeno pojačan, zapadni i jugozapadni vetar, uveče u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura oko osam, najviša oko 15 stepeni. U drugom delu noći prestanak padavina.

U utorak će u Srbiji biti promenljivo oblačno, toplo i u većem delu suvo, samo na severu ponegde s kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskom. Uveče i u noći između utorka i srede očekuje se jače naoblačenje s kišom u svim krajevima zemlje.

Od srede sveže, uz česta prolazna naoblačenja s kišom, na planinama i sa snegom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA