PAZITE KAKVE SLIKE STAVLJATE NA FEJS: Policija saslušava golišave devojčice i njihove roditelje zbog društvenih mreža!

Devojčice od 13 do 14 godina koje se za popularnost bore golišavim fotografijama po društvenim mrežama biće saslušane u MUP-u, kao i njihovi roditelji

  • 23

Devojčice od 13 do 14 godina koje se za popularnost bore golišavim fotografijama po društvenim mrežama biće saslušane u MUP-u.

Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal je posle pisanja medija o tinejdžerkama koje objavljuju svoje golišave fotografije naložilo hitnu istragu, pa će devojčice, zajedno s roditeljima, morati da odgovore na pitanja koja im budu postavljali inspektori MUP-a za visokotehnološki kriminal i pedofiliju.

Trend golišavih slika devojčica se širi društvenim mrežama, što potvrđuju i direktori osnovnih škola, kao i sociolozi, koji ističu da su u ovoj priči nemoćni, jer roditelji ne pružaju nikakav otpor deci. Priča će, međutim, dobiti epilog na sudu.

Fotografije jedne od devojčica na kojima je potpuno naga preplavile su internet. Pored maloletnih dečaka, njih komentarišu i punoletni muškarci, koji ih javno pozivaju na seks.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sofija

    30. mart 2015 | 09:41

    Sad ce neki reci krivi su mediji sto promovisu raznorazne ,,persone", a gde smo mi roditelji? Pa kad mama kaci slike to je ok? Pocnite od roditelja!!!! Sta tesko se zivi pa je moral opao, ne nego smo generalno ne kulturni i ne vaspitani!

  • Анти Антифа

    30. mart 2015 | 08:31

    Од детињства их терају да гледају гранд параде,разне парове и такмичења "талената".Мислим да су неки "родитељи" поносни јер им медији пишу о деци.

  • N

    30. mart 2015 | 09:07

    I treba da ih pozovu na razgovor jer ocigledno nemaju nikog blizeg da to uradi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA