UBIJALI GEJEVE, PA SE VENČALI U ZATVORU: Monstrumi pronašli pravu ljubav iza rešetaka!

U Velikoj Britaniji se venčao prvi gej par u zatvoru. Obojica su uhapšeni zbog zločina koji su počinili zbog homofobije, a na kraju se venčali i zakleli jedan drugom na večnu ljubav

  • 5

Prvi istopolni brak u Velikoj Britaniji sklopila su upravo dva muškarca koja su osuđena zbog zločina koje su počinili zbog homofobije. Dva Britanaca osuđena za ubistvo gej muškaraca venčala su se u subotu.

 

Mihail Ivan Galatinov (40) i Mark Gudvin (31) ušli su istoriju postavši prvi muškarci koji su se venčali u britanskom zatvoru.

Zakon zatvorenicima dozvoljava da podnesu zahtev za sklapanje braka još od 1983, a legalizacijom istopolnih brakova to je omogućeno i homoseksualcima.

 

Gudvin je osuđen na minimum 18 godina zatvora 2007. godine zbog ubistva Malkolma Venfolda (57), kojeg je pretukao do smrti. Na suđenju je rekao da je te večeri sa prijateljima krenuo da batina gejeve".

 

Galatinov (40) je u zatvoru od 1997. godine, kada je uhapšen zbog ubistva gej mladića Adrijana Kaminskog (28), kojeg je zadavio golim rukama. Pre toga je bio hapšen zbog zlostavljanja dece.

 

Foto: Police

Foto: Police

 

On je u svojoj 23. godini osuđen na minimum 20 godina zatvora. Sledeće godine moći će da podnese zahtev za uslovnu slobodu.

 

Njih dvojica su se upoznali u zatvoru Ful Saton u Jorkširu.

 

Venčanje je održano u kutku za decu koja posećuju zatvorenike. Njih dvojica su razmenili zavete, poljubili se i presekli parče torte malim nožem, izveštava “Mančester Ivning Njuz”.

 

Venčanju su prisustvovali prijatelji zatvorenici, nekoliko rođaka, četiri pozvana čuvara, šest čuvara na dužnosti i Galatinovi roditelji.

 

Foto: Police

Foto: Police

 

U zavetima su jedan drugom rekli da su “duhovni partneri” koji će “zauvek biti zajedno”.

 

- Iako im je dozvoljeno da se venčaju, poreski obveznici neće plaćati troškove njihovog venčanja. A osim toga, njih dvojica neće samo zbog toga što su bračni par dobiti tu privilegiju da budu u istoj ćeliji – kažu iz ovog zatvora.

 

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic online)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VAN

    31. mart 2015 | 23:39

    Sa zapada uvek naj gore izopačenosti. Šta nas još očekuje pitam se.

  • Amin

    1. april 2015 | 04:05

    Pozdrav za one iz OBRAZA, POKTETA 1389, NAŠI i druge grupacije,navijače i sve homofobe! I neka se ne plaše svoje seksualnosti pa iz straha i dokazivanja okolini da idu da jure i tuku gay ljude. Bolje neka se venčavaju između sebe i šire ljubav. Šalu na stranu ali dokazano je da su najveći mrzitelji gay ljudi ustvari oni koji se plaše i odbijaju svoju seksualnost. Dokaz tome ko su najveći mrzitelji srba recimo i veći muslimani od turaka nego Bošnjaci,odnosno,poturice. Imao sam bas jedan takav slučaj da mi se jedan mladić, vođa jedne od ovih organizacija ispovedao dw je imao sexsalni odnos sa muškarcem pa čak i orgije sa više njih. Nisam narušio i otkrio svetu tajnu ispovesti ovim sto sam izneo kao primer jer sam sakrio indetitet te osobe. Ali od tada mi je mnogo jasnije sve u vezi sexualnosti i straha od iste. Zato kad vidim da neko mnogo mrzi,znam da je problem u njemu a ne u onima koje mrzi. A ovima nek je srećno venčanje. Ne mogu ih bas blagosloviti ipak nije red.

  • GG

    1. april 2015 | 02:15

    Ludaci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA