DOŠLI SMO U UKRAJINU DA KOLJEMO SRBE: Paklena pretnja ustaša! (VIDEO)

Dva nepoznata muškarca s fantomkama na glavi su u video-snimku napravljenom u Kijevu ispričali da znaju da su srpski četnici na strani prorusa, da se nadaju da će ih videti na bojnom polju kako bi mogli da ih "na njihov način" pozdrave

Broj Hrvata koji su otišli u Ukrajinu kako bi se borili protiv proruskih snaga je sve veći. Međutim, ono što je izazvalo najveću pažnju nije njihov odlazak, već njihove pretnje upućene Srbima koji se bore na strani Rusa.

Na internetu se pojavio snimak na kom dva Hrvata lidera Rusije Vladimira Putina nazivaju komunistom i novim Staljinom, pozivaju njihovu braću i sestre da dođu da se bore zajedno s njima, ali se nadaju i da će sresti Srbe i propisno ih, na njihov način, pozdraviti. Srbiju i njene građane nazvali su AGRESORIMA!

- Mi smo dobrovoljci iz Hrvatske i došli smo u bazu u Kijev pre 20 dana. Pripremamo se da uskoro krenemo za Mariupolj i nadamo se da ćemo ubrzo biti na bojnom polju - počeli su svoju priču Hrvati koji su se pred kamerama pojavili s fantomkama na licu.

Oni su rekli da su nacionalisti koji podržavaju nezavisnost Ukrajine.

- Imali smo isti problem s agresijom od strane Srbije od 1991. do 1995. Oni sad imaju istu politiku kao i Rusi, i obe države se bore za nezavisne delove države. Sve smo to videli na televiziji, pa smo odlučili da dođemo ovde i borimo se s našom braćom Ukrajincima - nastavili su oni.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Oni Rusiju opisuju kao komunističku zemlju od koje Putin želi da napravi novi Sovjetski Savez.

- Znamo da se Srbi bore na drugoj strani i to je upravo dokaz da su oni i Rusi isti. Putin je komunista, isti kao i Staljin ili bilo koji drugi sovjetski lider, koji želi da napravi veliku Rusiju i ne prihvata neku drugu naciju. To Evropa ne sme da dozvoli! Moramo se boriti protiv njega i njegove politike - istakli su oni.

Kad je reč o Srbima, njihove pretnje se ovde na zaustavljaju, već su na indirektan način poručili da ih čeka pakleni susret s njima.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Neki Srbi su dobri, to su oni koji nisu nacionalisti i razmišljaju ispravno. Ovi drugi se nazivaju četnicima i znamo da su upravo oni ovde i da se bore na strani prorusa. Mi se nadamo da ćemo ih videti i da ćemo ih na svoj način pozdraviti - uz smeh su poručili.

Na samom kraju videa, ova dva muškarca su ispričali kako smatraju da Evropa ne sme da dozvoli pojavu komunizma, kao i multikulturne nacije, zbog čega se nadaju da će se ovom borbom izdejstvovati slobodna Evropa.

- Pozdravljamo svoju braću i sestre iz Hrvatske i zovemo ih da dođu ovde i zajedno s nama da se bore protiv proruskih snaga! - završili su oni.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran S.

    4. april 2015 | 10:26

    Logicno. Samo u Jasenovcu su zaklali vise od milion srba i prosli nekaznjeno. Osladilo im se a dobro im ide.

  • Bojan

    4. april 2015 | 10:00

    Lecite se,kompleksasi

  • Maverick

    4. april 2015 | 10:19

    Hej hrvati,zamo svi da ste sposobni zaklati ljude,al vezane i nemocne ljude.To ste dokazali u svim ovim ratovima,sto se tice borbe prsa u prsa mogu reci da ste jedno veliko NULA,nikad niste bili veliki ratnici zato krijte se i dalje iza drugih kako vam karakter i mentalitet nalaze!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA